Liker Fernet Branca

Liker Fernet Branca

Šifra:EL031
Zemlja porekla: Italija
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 35%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Frateli Branca Distillerie
Sastojci:

 Liker od 27 različitih vrsta bilja

Cena po komadu Komad:
2.155,55 RSD
sa uključenim PDV-om
Trenutno rasprodat proizvod

Liker Fernet Branca je (gorki) liker koji u Italiji proizvodi Fratelli Branca Distillerie S.r.l. Prvi put liker je napravila Maria Scala 1845. godine u Milanu. Fernet Branca se i danas pravi po starom porodičnom receptu, koji se sastoji od 27 različitih biljaka koje poreklom dolaze sa pet različitih kontinenata. Sastojci uključuju aloju, encijan, kamilicu, šafran i cvet zove. Fernet Branca sazrevau hrastovim buradima najmanje godinu dana. Liker Fernet Branca ima najbolji ukus kada se služi ohlađen. Može se piti čist ili sa ledom, a obično se služi kao digestiv nakon obroka.

 

Stil: Liker od bilja
Izgled: Kestenjasta - braon boja
Miris: Miris svežih biljaka
Ukus: Svežeg i različitog bilja sa prijatnom gorčinom
Nacin serviranja: Fernet-Branca se uglavnom pije kao digestiv ili sa ledom. Njegova upotreba u toplim napicima kao što su kafa i espreso (cafe corretto) je takođe veoma popularna. Izuzetne varijante takođe uključuju, na primer, Fernet-Branca sa Kolom i Red Bull-om.

 

 

 

 

FRATELI BRANCA DISTILLERIE

Frateli Branca je italijanska destilerija vermuta i likera koje od sada možete poručiti putem naše online prodavnice pića. Posetite nas i uverite se u kvalitet proizvoda.