Liker Premier od visnje 0,7L

Liker Premier od visnje 0,7L

Šifra:PR017
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 19%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Premier Destilerija
Sastojci:

 Liker

 

 

Cena po komadu Komad:
3.075,67 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Liker od višnje je jedan od najpopularnijih likera na svetu !

Da bi se dobio jedinstveni ukus višnjevače, potpuno domaće zrelo voće prerađuje se tradicionalnom metodom i proizvodi po domaćinskom receptu.

Rezultat je vatreno-voćni liker kolosalnog ukusa koji budi neverovatne senzacije!

 

Stil:  Liker od Višnje
Izgled:  Tamne crvene boje
Miris:  Intenzivnog, čistog mirisa džema od trešnj
Ukus:  Baršunasto mekan, prijatno sladak i izuzetno voćan poput trešanj
Nacin serviranja: Ovaj liker možete piti čist ili sa ledom. Takođe se može koristiti za razne voćne koktel kreacije čak se i Prosecco može obogatiti ovim likerom.

 

 

 

 

PREMIER

Velika strast destilerije Premier je proizvodnja finih rakija iz različitih vrsta voća. Finalni proizvod je potpuno prirodno piće u kojem uživaju i čulo ukusa i čulo mirisa a svaka čašica rakije nosi nežne mirise i arome odabranog i zrelog voća. Temelj ovih vrhunskih rakija je isprepletanost tradicije i ljubavi prema finim pićima na jednoj strani i moderne tehnologije na drugoj. Filozofija destilerije Premier je „voće u flaši“. Kod odabira voća nema kompromisa - samo najbolje je dovoljno dobro da bi se dobili vrhunski destilata. Godinama unapredjivani proces proizvodnje je rezultirao time da je Premier postao jedan od najboljih proizvođača rakije kako u Srbiji tako i izvan granica. Premier rakije ispunjavaju stroge standarde kvaliteta, čemu svedoče brojne sertifikacije i nagrade na lokalnim i medjunarodnim manifestacijama, osvajane godinama unazad – a što je vredno pomena i čime se ova destilerija izuzetno ponosi.