Najčešća pitanja

Kako kupovati?

Odabir proizvoda i dodavanje proizvoda u korpu je jednostavan, a u samom procesu kupovine Vam nudimo opciju kupovine sa i bez registracije. Svakako kao registoravnom korsniku pružaju Vam se različite pogodnosti kao što su opcija dodavanja u MOJE ŽELJE, praćenje statusa pošiljke.

 

U pripremi je Video uputstvo.

Da li mi je potrebna ambalaža?

Za većinu proizvoda iz naše ponude ambalaža nije potrebna. Za piva pakovana u burenca, ambalaža je potrebna, ali je dobijate od nas kao povratnu ambalažu. Za više informacija pozovite nas telefonom.

Za koliko mi stiže poručena roba?

Isporuke vršimo na teritoriji Beograda kao i za područje cele Srbije.  Za sve porudžbine preko 4 500 rsd isporuka je besplatna. Za porudžbine plaćene preko računa rok za isporuku iznosi 48 h na teritoriji Beograda, odnosno 2-5 dana na teritoriji Srbije od trenutka kada se novac evidentira na računu Calix-a. Isporuke robe se ne vrše nedeljom. Za više informacija o transportu kliknite ovde.

Pod kojim uslovima mogu da vratim poručenu robu ili izmenim porudžbinu?

Sve porudžbine uredno proveravamo pre nego ih predamo kuriru. Retko se dešava, ali ipak je moguće da se roba ošteti prilikom transporta. Bitno je da robu proverite prilikom preuzimanja, te ukoliko ustanovite da postoje određena oštećenja,  potrebno je da uložite reklamaciju kuriru i imate puno pravo da oštećenu robu ne primite. Za više informacija pozovite nas telefonom.

Na koje načine mogu da platim poručenu robu?

Prilikom procesa kupovine biće Vam postavljeno pitanje da li ste fizičko ili pravno lice. Kao fizičko lice robu plaćate prilikom preuzimanja. Kao pravno lice robu možete platiti virmanom preko računa firme ili kešom prilikom preuzimanja robe.