O nama

CALIX WORLD’S BEST DRINKS

 

Preduzeće CALIX d.o.o. osnovano je 2005. u Beogradu i bavi se uvozom i distribucijom top brendova pića iz celog sveta. Zbog potražnje potrošača za zanimljivim, novim i visokokvalitetnim proizvodima odlučili smo da se distanciramo od tradicionalnih kategorija drugorazrednih pića koji su preplavili tržište i stvorimo jedinstvenu ponudu za klijente i potrošače prefinjenog ukusa. CALIX je generalni zastupnik i distributer različitih kategorija proizvoda i brendova u Republici Srbiji. Nudimo Vam isključivo premijum proizvode, prateći reklamni materijal kao i odlične uslove poslovanja. Naš osnovni zadatak je prezentovanje naših artikala i njihovo plasiranje kupcima iz svih tržišnih segmenata. Misija koju sledimo je edukovanje i motivisanje ključnih trgovaca na veliko i malo da nam se pridruže u nastojanju da plasiramo (isporučimo) najčuvenije brendove pića.

Primarni cilj, koji smo zadali, da preduzeće CALIX bude prepoznato kao specijalizovano za kvalitet, kako robe, tako i usluga, već je ostvaren. Osnažena inovativnost i zadovoljstvo čine osnov celokupnog lanca distribucije, počev od nas kao snabdevača pa sve do krajnjih korisnika.

Uspešna saradnja i visok nivo usluga prema kupcima imaju najveći prioritet. Naš dosadašnji uspeh, rezultat je jasne poslovne vizije, stalnog stručnog usavršavanja i angažovanja stručnog kadra. Naš tim predstavlja okruženje koje podstiče kreativnost i dostignuća, dok se naša politika poslovanja zasniva se na poverenju, odgovornosti i uzajamnom poštovanju.

Verujemo da će te ključne vrednosti, poslovna ekspertiza CALIX-a, profesionalnost, kao i široka ponuda pića nastaviti put dosadašnjeg profitabilnog rasta. Preduzeće CALIX sada je prepoznato kao jedan od vodećih uvoznika i distributera najboljih svetskih brendva pića, posebno specijalizovanih za vina, koktele, žestinu, pivo i druge vrste bezalkoholnih pića. Uz jasan otklon od svakodnevnih, nižerangiranih proizvoda, želimo pre svega da ponudimo jedinstvene i prvoklasne proizvode iz celog sveta.

Obezbeđujemo delotvornu i efikasnu distribuciju i pružanje podrške uz niske troškove za veleprodajne i maloprodajne objekte. Naši najveći partneri su: pivare, ugostiteljski objekti, restorani, barovi, klubovi, kafići, supermarketi, ostali maloprodajni objekti, te diskonti pića koji zahtevaju i umeju da prepoznaju visoke stadarde poslovanja. Naše premijum brendove pića svakodnevno isporučujemo velikom broju kupaca na teritoriji cele Srbije.
Naša najveća prednost što smo bez konkurencije kada je reč o stepenu kvaliteta proizvoda i logističkoj podršci koju pružamo prilikom distribucije i poslovanja. Poslovna strategija kompanije CALIX ogleda se u prodornosti, daljem razvijanju i širenju tržišta brendiranih proizvoda čiji smo generalni distributeri.

CALIX je ponosan na neverovatan izbor proizvoda poznatih brendova, koji nadmašuju potrebe potrošača i uspostavljene standarde našeg tržišta. Od prvoklasnih vina, preko najboljih piva, te koktela, pa sve do bezalkoholnih napitaka u našoj ponudi mogu se naći pića različitog opsega cena. Sve to u moderno dizajniranoj i atraktivnoj ambalaži. Zastupamo preko 19 vrhunskih svetskih brendova. Industrija pića zahteva visoku, strogu, jedinstvenu regulaciju i skladištenje, o čemu smo takođe vodili računa.

Zahvaljujući sposobnosti da identifikujemo uspešne i top brendove postali smo pionir distribucije pića visokog kvaliteta, koje pravi ljubitelji dobrog ukusa umeju da prepoznaju. Zbog svega navedenog, a najpre zbog pobedničke poslovne strategije iza koje stojimo, preduzeće CALIX trinaestu godinu zaredom nastavlja sa snažnim investicijama, logistikom i pružanjem najefikasnije usluge našim klijentima.

Tokom više od jedne decenije postojanja, naša jedina konstanta je rast obima poslovanja.

Gde se nalazimo, mapa