O transportu

Isporuka robe na teritoriji Beograda

 

Calix svojim kupcima omogućava besplatnu dostavu na teritoriji Beograda, na sve iznose preko 6.000,00 rsd! Dostava narudžbina do 6.000,00 rsd se naplaćuje u iznosu od 400,00 rsd, bez obzira na mesto isporuke i težinu pošiljke. Isporuka je besplatna za porudžbine preko 6.000,00 rsd, na užoj teritoriji Beograda i vrši se putem kurirske službe.

 

Za porudžbine plaćene preko računa rok za isporuku iznosi 48 h na teritoriji Beograda, odnosno 2-5 dana na teritoriji Srbije od trenutka kada se novac evidentira na računu Calix-a. Isporuke robe se ne vrše nedeljom. Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija na broj telefona 011/ 23 91 825

 

Isporuka na teritoriji Srbije

 

Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se preko kurirske službe. Porudžbine primljene u periodu ponedeljak – petak do 16h biće isporučene u roku od 2 radna dana, a porudžbine primljene posle 16 h i u periodu subota – nedelja biće isporučene u roku od 4 radna dana.

 

Za porudžbine čija je vrednost preko 6.000,00 rsd isporuka je besplatna na teritoriji cele Srbije. Za porudžbine čija je vrednost ispod 6.000,00 rsd troškove isporuke će snositi kupac, u iznosu od 400,00 rsd bez obzira na mesto isporuke i težinu pošiljke.

 

Za porudžbine plaćene preko računa rok za isporuku iznosi 48 h na teritoriji Beograda, odnosno 2-5 dana na teritoriji Srbije od trenutka kada se novac evidentira na računu Calix-a. Isporuke robe se ne vrše nedeljom. Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda i da sva eventualno uočena oštećenja unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija na broj telefona 011/ 23 91 825.