Liker Becherovka

Liker Becherovka

Šifra:PER050
Zemlja porekla: Češka
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 35%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Jan Becher - Karlovarska
Sastojci:

 Liker

Cena po komadu Komad:
1.622,11 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Becherovka je veoma popularan i izrazito ukusan biljni liker poreklom iz Češke Republike koji se proizvodi od 20 biljaka i začina po strogo tajnoj recepturi više od 200 godina. Za proizvodnju se koriste samo prirodne sirovine, bez dodavanja boja i konzervansa. Bezvremenski ukus Becherovke zasnovan je na tajnoj recepturi koja je ostala nepromenjena od 1807. godine - izbalansiranoj mešavini oko 20 biljaka, začina i ulja pomorandže, čiste vode iz češke regije, visokokvalitetnog žestokog pića uključujući vinski destilat i šećer. Ne sadrži nikakve veštačke sastojke, boje ili konzervanse. Osnivač destilerije i prvi proizvođač likera Becherovke bio je farmaceut Jozef Becher koji je 1807. godine osnovao destileriju, izneo jedinstveni liker na tržište i tako postavio temelje za uspešnu kompaniju,a njegov sin je 1867. godine izgradio novu destileriju i dao biljnom likeru novo i karakteristično lice sa tipičnom zelenom bocom kakvu danas znamo. Biljni liker, koji je dugo nosio naziv "Karlsbader Becherbitter", preimenovan je u "Becherovka" nakon osnivanja Čehoslovačke. Becherovka je ponosni proizvod Češke Republike i deo nacionalne baštine. Visokokvalitetni češki biljni liker Becherovka je nagrađen zlatnom medaljom na „International Spirits & Wine“ takmičenju 2013. godine. Izuzetan kvalitet, majstorstvo i bogata istorija Becherovke koja datira još od početka 19. veka čine proizvod zaista posebnim. Uživajte u jedinstvenom ukusu i aromi legendarnog češkog likera!

Stil: Liker od bilja
Izgled: Jarke zlatno - žute boje
Miris: Višestruke arome svežeg začinskog bilja
Ukus: Osvežavajući ukus sa biljnim aromama
Nacin serviranja: Poslužiti u čistoj varijanti ili sa par kockica leda kao aperitiv, takođe savršen kao sastojak koktela i dugih pića.

 

 

 

 

JAN BECHER - KARLOVARSKA

Liker Becherovka je ceski liker koji se proizvodi u istoimenoj destileriji. Proizvod se može poručiti samo jednim klikom putem našeg sajta. Posetite nas.