Liker Aperol

Liker Aperol

Šifra:TRX045
Zemlja porekla: Italija
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 11%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Barbieri Brothers
Sastojci:

 Liker

Cena po komadu Komad:
2.030,22 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Aperol je jedinstveni gorko – slatki liker čiji ukus potiče od originalnog i tajnog recepta koji je nastao kao rezutat dugogodišnjeg eksperimentisanja i svoju najveću popularnost stekao je nakon II svetskog rata. Liker su proizvela italijanska braća Barbieri 1919. godine u Padovi, nakon što su preuzeli očevu firmu. Odlučili su se na malo neočekivan potez i umesto da nastave tradiciju i proizvode klasična alkoholna pića, stvorili su liker sa malim procentom alkohola. Trebalo im je sedam godina da usavrše svoj tajni recept. Liker Aperol je jedan od najpopularnijih mešanih žestokih pića, koji oduševljava svojom intezivnom narandžastom bojom u čaši. Aperol je postao popularan širom Italije, posebno među mladim ljudima koji su se okupljali u kafićima u Padovi i Veneciji kada je 1950. godine stvoren spektakularni recept za koktel Aperol Spritz i smatrao glamuroznim pićem. U vrelim letnjim danima, pored bazena, Aperol je idealno piće za veselo veče sa prijateljima.

Stil: Biljni liker
Izgled: Svetle crvene boje
Miris: Lagano alkoholna, narandžasta sa pikantnim ukusom, sa privlačnim kompleksnim biljnim mirisima usklađenim sa dodirom vanile
Ukus: Intenzivan ukus narandže sa biljnim i drvenastim aromama, baršunasta tekstura sa prijatnom gorčinom
Nacin serviranja: Poslužiti sa par kockica leda ili napraviti poznati Aperol Spritz koktel

 

 

 

 

BARBIERI BROTHERS

Liker Aperol je italijanski liker koji proizvodi Bariberi Brothers kompanija u Italiji. Liker možete pogledati na našem sajtu i poručiti samo jednim klikom na vašu adresu. Posetite nas.