Premier liker od maline 0,7L

Premier liker od maline 0,7L

Šifra:PR021
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 19%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Premier Destilerija
Sastojci:

 Liker

 

AKCIJA VAŽI OD 07.11.2023. DO 06.12.2023.

Cena po komadu Komad:
2.663,00 RSD 3.329,16 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Meki, crveni plodovi grma maline zaslađuju nas nekoliko puta godišnje. Bobice sazrevaju uglavnom od juna, a zatim ponovo od avgusta do oktobra. Divlje sorte, posebno krajem leta i u jesen.

Neke od njih idu direktno u sokovnike, dok druge, nekoliko nedelja kasnije, stižu do inox tankova u kojima provode izvesno vreme. Premier Liker od Maline se stvara iz komponente soka i komponente destilata i upravo to rezultira intenzivnim voćnim notama i laganom slatkoćom koje krase ovaj impresivni liker.

 

Stil:  Liker od Maline
Izgled:  Crveni rubin-boje
Miris:  Intenzivnog, čistog mirisa džema od maline
Ukus:  Baršunasto mekan, prijatno sladak i izuzetno voćan poput maline
Nacin serviranja:  Uživajte u likeru divlje maline dobro ohlađenom – čisto ili preliveno Proseccom ili za desert.

 

 

 

 

PREMIER

Velika strast destilerije Premier je proizvodnja finih rakija iz različitih vrsta voća. Finalni proizvod je potpuno prirodno piće u kojem uživaju i čulo ukusa i čulo mirisa a svaka čašica rakije nosi nežne mirise i arome odabranog i zrelog voća. Temelj ovih vrhunskih rakija je isprepletanost tradicije i ljubavi prema finim pićima na jednoj strani i moderne tehnologije na drugoj. Filozofija destilerije Premier je „voće u flaši“. Kod odabira voća nema kompromisa - samo najbolje je dovoljno dobro da bi se dobili vrhunski destilata. Godinama unapredjivani proces proizvodnje je rezultirao time da je Premier postao jedan od najboljih proizvođača rakije kako u Srbiji tako i izvan granica. Premier rakije ispunjavaju stroge standarde kvaliteta, čemu svedoče brojne sertifikacije i nagrade na lokalnim i medjunarodnim manifestacijama, osvajane godinama unazad – a što je vredno pomena i čime se ova destilerija izuzetno ponosi.