Liker Fernet Branca Menta

Liker Fernet Branca Menta

Šifra:EL029
Zemlja porekla: Italija
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 28%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Frateli Branca Distillerie
Sastojci:

 Liker od bilja i mente

Cena po komadu Komad:
2.155,90 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Branca Menta je savršeno piće za sve sezone, zahvaljujući svojoj formuli koja sadrži biljke sa 4 različita kontinenta i esencijalno ulje nane iz Piedmont-a. Proizvodi se u Milanu u fabrici Distillerie Fratelli Branca. Glavni sastojci su 27 posebnih biljaka: aloja iz Južne Afrike, rabarbara iz Kine, encijan iz Francuske, galangal iz Indije ili Šri Lanke, kamilica iz Italije i Argentine, i još razne vrste koje su doprinele da ovaj liker bude tako posebnog ukusa. Osim toga, postoji cveće, bilje, korenje i biljke od kojih se prave alkoholne infuzije, ekstrakti i infuzije, koji, kada se pravilno pomešaju, određuju svojstva proizvoda koja unapređuju zdravlje. Fernet-Branca odležava u hrastovim buradima najmanje godinu dana, ima svetlosmeđu boju sa bronzanim sjajem, intenzivan, prodoran, uravnotežen i bujni miris.Pre flaširanja se dodaje menta. Važi za odličan digestiv.

 

Stil: Liker od bilja
Izgled: Tamno - smeđe boje
Miris: Miris različitog bilja i nane
Ukus: Dodatak nane čini ovaj biljni liker osvežavajućim, pomalo slatkim i nežnim
Nacin serviranja: Ovaj poseban biljni liker može se služiti kao digestiv ili kao aperitiv na ugodnoj večeri, kao dodatak vrućoj čokoladi, kafi ili espressu ili čak kao dodatak vašim desertima ili neobičnim glavnim jelima. Najbolje se uživa ukoliko je pijete u čistoj varijanti, sa nekoliko osvežavajućih kockica leda i sa svežom nanom.

 

 

 

 

FRATELI BRANCA DISTILLERIE

Frateli Branca je italijanska destilerija vermuta i likera koje od sada možete poručiti putem naše online prodavnice pića. Posetite nas i uverite se u kvalitet proizvoda.