Liker Luxardo Maraschino

Liker Luxardo Maraschino

Šifra:BC062
Zemlja porekla: Italija
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 32%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Luxuardo S.p.a.
Sastojci:

 Liker

Cena po komadu Komad:
2.139,56 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Luxardo Maraschino Originale je izvanredan italijanski liker od višnje, koju proizvodi jedna od najstarijih evropskih destilerija Luxardo još od 1821. godine po originalnoj recepturi prvog osnivača Girolamo Luxarda. Višnje od kojih se proizvodi liker beru se početkom leta i zatim se stavljaju u specijalne bačve od ariša, zajedno sa lišćem i granama istog drveća do tri godine, nakon čega se destiluju u tradicionalnim bakarnim destilatorima. Poslednji proces se sastoji u filtriranju i pretvaranju destilata u liker dodavanjem sirupa od vode i šećera. Karakterističan dizajn flaše koja je spolja obložena ručno pletenom slamom rađene su po uzoru na nekadašnju proizvodnju Maraschino boca - koje su se postavljale u slamu kako bi se sprečila oštećenja tokom transporta. U Luxardo Maraschino likeru se može uživati na bezbroj načina – sa par kockica leda, u mnogim klasičnim koktelima, a idealan je i kao preliv za voćnu salatu ili sladoled, zbog čega je savršen liker za sve slatkoljupce!

Stil: Bistri liker od višnje
Izgled: Proziran, kristalno čist izgled
Miris: Miris višnje sa notom pečenih orašastih plodova
Ukus: Blagi ukus višnje sa aromom čokolade, vanile i marmelade od pomorandže
Nacin serviranja: Može se koristiti kao glavni sastojak u mnogim klasičnim koktelima ili kao piće posle večere. Takođe je idealan kao preliv za voće kao što su jagode, ananas, pomorandže ili kao dodatak u slatkišima i sladoledima.

 

 

 

 

LUXUARDO S.P.A.

Prodaja likera se vrši putem naše online prodavnice pića. Iz ponude izdvajamo Liker Luxardo, poznati italijanski brend koji se može pronaći i poručiti putem našeg sajta. Posetite nas.