Liker Chartreuse green

Liker Chartreuse green

Šifra:BC064
Zemlja porekla: Francuska
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 55%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Caves de la Chartreuse
Sastojci:

 Liker od bilja

Cena po komadu Komad:
8.043,19 RSD
sa uključenim PDV-om
Trenutno rasprodat proizvod

Chartreuse Green je svetski poznat biljni liker, prepoznatljive prirodno zelene boje koja je rezultat 130 različitih biljaka korišćenih za proizvodnju. Ovaj biljni liker proizvode monasi po starom receptu koji potiče još od davne 1605.godine. Proizvodnja Chartreuse Green likera je dug proces koji zahteva nekoliko nedelja napornog rada i odvija se u različitim fazama - monasi suše i pripremaju biljke u manastiru Grande Chartreuse, nakon čega se destiluju i oslobađaju dobro poznate arome likera. Različite vrste maceracije izvlače aktivne sastojke iz biljaka i daju likeru prirodnu boju, nakon čega Chartreuse odležava u hrastovim bačvama, pre flaširanja, i nastavlja da razvija svoje složene arome u boci. Chartreuse Green je savršen liker, neophodan i „Must have“ u svakoj kućnoj kolekciji pića koji će oduševiti sve ljubitelje jakih likera!

Stil: Liker od bilja
Izgled: Bistro zelena boja
Miris: Osvežavajući miris mente, borovine i citrusa u kombinaciji sa notom ljutog bibibera i gorko slatkom notom čaja
Ukus: Ukus mente sa aromom slatkog eukaliptusa i citrusa
Nacin serviranja: Poslužite ohlađen ili sa par kockica leda, odlično ide kao glavni sastojak u koktelima ili za kuvanje slatkih i slanih specijaliteta.

 

 

 

 

CAVES DE LA CHARTREUSE

Za sve ljubitelje likera izdvajamo iz naše ponude poznati francuski liker Chartreuse koji se može poručiti od sada i putem naše online prodavnice pića. Posetite nas i pogledajte našu ponudu.