Biter Carpano

Biter Carpano

Šifra:EL027
Zemlja porekla: Italija
Stilovi / Vrsta: Aromatic bitter (biter)
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 25%
Sadržaj: 1l
Proizvođač: Frateli Branca Distillerie
Sastojci:

 Gorko alkoholno piće - biter

Cena po komadu Komad:
2.813,16 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Biter Carpano Botanic Liquer je izuzetan primerak harmonije ukusa 10 različitih biljaka, te ga čini unikatnim aperitivom. Izuzetan biter sa pažljivo selektovanim aromatičnim biljkama i tradicionalnom metodom proizvodnje, te dostiže da su svi ukusi posebno izbalansirani. Jedan je od savremenijih proizvoda u širokom portfoliju Carpano porodice kreiran pomoću iskustva starijeg od 230 godina bez kompromisa. Nijedan Carpano vermut ne sadrži veštačke boje, dodatke i konzervansa. Destilerija Fratelli Branca u Milanu jedna je od najpopularnijih destilerija u Italiji. Ukoliko ste raspoloženi za ukusno letnje piće nakon posla i tražite nešto slično klasičnom Campariju, ovo je pravo piće za Vas! Biter Carpano Botanic.

 

Stil: Gorko akkoholno piće - biter
Izgled: Prozračna rubin crvena boja
Miris: Kompleksni herbalni miks
Ukus: Jedinstven, inicijalno slatkast, ali izbalansiran ukusima citrusa i bokvice, sa naznakom svežih badema i esencijalnih ulja pomorandžine kore koja još uvek nije sazrela u potpunosti
Nacin serviranja: Možete ga piti čistog, preko leda ili kao dodatak u koktelima.

 

 

 

 

FRATELI BRANCA DISTILLERIE

Frateli Branca je italijanska destilerija vermuta i likera koje od sada možete poručiti putem naše online prodavnice pića. Posetite nas i uverite se u kvalitet proizvoda.