Liker Chartreuse yellow

Liker Chartreuse yellow

Šifra:BC076
Zemlja porekla: Francuska
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 43%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Caves de la Chartreuse
Sastojci:

 Liker

Cena po komadu Komad:
6.599,77 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Charteuse Yellow je proizveden je od oko 130 različitih vrsta bilja koje daju jedinstven ukus i predstavljaju blažu varijantu zelenog (originalnog) Chartreuse likera. Chartreuse Yellow je biljni liker koji proizvode kartuzijanski monasi u Voironu po tajnoj recepturi iz 1605. godine. Recept i proces proizvodnje je i danas dobro čuvana tajna, a čak i uz pomoć savremene laboratorijske tehnologije, još uvek nije bilo moguće otkriti tajnu sastava sastojaka Chartreusea likera. Ono što je poznato je to da se bilje stavlja u posebno odabran alkohol za maceraciju i destiluje više puta. Dugi niz godina se čuva u hrastovim bačvama u najvećem podrumu na svetu koji trenutno postoji isključivo za odležavanje likera. Odličan koktel koji možete napraviti sa ovim jedinstvenim likerom je koktel „Tom Collins“ sa sokom od limete, votkom i parčencetom krastavca.

Stil: Liker od bilja
Izgled: Žuto-zlatna boja
Miris: Osvežavajuće i blago sladak miris sa notama bilja i blagih začina
Ukus: Blago sladak ukus sa aromom meda, šafrana i anisa
Nacin serviranja: Može se servirati sa par kockica leda ili rashlađen. Takođe je odličan kao glavni sastojak koktela kao što je „Tom Collins“ koktel.

 

 

 

 

CAVES DE LA CHARTREUSE

Za sve ljubitelje likera izdvajamo iz naše ponude poznati francuski liker Chartreuse koji se može poručiti od sada i putem naše online prodavnice pića. Posetite nas i pogledajte našu ponudu.