Liker Mozart Chocolate Cream Gold

Liker Mozart Chocolate Cream Gold

Šifra:ANK076
Zemlja porekla: Austrija
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 15%
Sadržaj: 500ml
Proizvođač: Mozart Distillerie
Sastojci:

 Liker

Cena po komadu Komad:
2.314,68 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Sa svojom okruglom bočicom u zlatnoj boji, Mozart liker ne može sakriti određenu vezu sa mozart kuglicama. Međutim, i ovo je namerom, jer je svetski poznata delikatesa bila uzor za proizvodnju čokoladnog likera Mozart. Izrađuje ga Mozart destilerija u Salzburgu koja proizvodi austrijska žestoka pića od 1954. godine, ali se sada uglavnom fokusira na proizvodnji likera od čokolade. Liker je napravljen od čistih i prirodnih sastojaka. Čokoladni destilat za čiju proizvodnju se koristi Trinitario i Forastero kakao se specijalno koristi samo u Mocartovoj destileriji. U procesu „maceracije“, (prelivanje visokokvalitetnim alkoholom u određenom procentu) , alkohol rastvara fine arome a zatim se ta baza ponovo destilira. Tim procesom prefinjeni kakao ukus još intenzivnije dolazi do izražaja u likeru. Mozart čokoladni krem-liker je raskošna je poslastica za sve ljubitelje čokolade!

 

Stil: Liker od čokolade
Izgled: Lepe braon - kremaste boje
Miris: Najfinije čokolade daje utisak svežeg šlaga i divnog visokokvalitetnog kakao mirisa
Ukus: Ukus je tipičan, intenzivan i ubedljiv sa punim sadržajem čokolade
Nacin serviranja: S jedne strane, u krem likeru možete uživati bez dodataka (čistom), ali se može koristiti i kao preliv za deserte, preko voća ili u kafi.

 

 

 

 

MOZART DISTILLERIE

Liker Mozart je austrijski liker koji se proizvodi u istoimenoj destileriji. Liker možete poručiti putem naše online prodavnice pića. Čekamo vas.