Liker Kahlua The Original

Liker Kahlua The Original

Šifra:PER052
Zemlja porekla: Meksiko
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 16%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Kahlua Distillery
Sastojci:

 Liker

Cena po komadu Komad:
2.625,16 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Kahlua The Original je najpopularniji liker od kafe, odgovoran za nastanak mnogih najpoznatijih klasičnih koktela poput „belog rusa“, „Espreso martinija“ i „Crnog rusa“. Liker Kahlua je prvi put proizveden 1936. godine u Verakruzu – Meksiku, za čiju proizvodnju su se koristila zrna poznate “Arabica” kafe. Proizvodnju Kahlua likera su pokrenula četiri prijatelja, sa dobrom idejom i hemičarem u grupi, ostvarujuči svoj san i ne sluteći da će stvoriti napopularniji i svetski poznat liker od kafe. Poznati koktel “Crni Rus” je 1948. godine prvi put napravljen i predstavljen u Briselu. Kahlua je 1980. godine važio je za br. 1 liker od kafe i od tada se ništa nije promenilo. Tokom 1990-ih, Kahlua liker je sponzorisan u brojnim filmovima i time je rođen pravi kultni klasik. Dizajn flaše se nije menjao i oduvek se koristila prepoznatljiva crna boca sa žutom ambalažom i crvenim slovima. Dobra zabava nikada ne počinje salatom, ali počinje sa Kahlua likerom od kafe!

Stil: Liker od kafe
Izgled: Tamno braon boja
Miris: Miris gorko-slatke kafe, pečenog kestena i višeslojnih ukusa crne kafe i putera
Ukus: Ukus crne kafe, pečenog kestena i prijatnog slatkog putera
Nacin serviranja: Dodajte ga u jutarnju kafu ili ga poslužite kao dezertno piće preliveno šlagom poput popularne irske kafe.

 

 

 

 

KAHLUA DISTILLERY

Liker Kahlua je meksicki liker koji se može pronaći na našoj online prodavnici po veoma povoljnoj ceni. Posetite nas i poručite svoje omiljeno piće.