Vino Zvonko Bogdan PINOT BLANC 2018

Vino Zvonko Bogdan PINOT BLANC 2018

Šifra:ZB193
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Belo vino
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 14%
Sadržaj: 750ml
Proizvođač: Vinarija Zvonko Bogdan
Sastojci:

Pinot blanc 100 %  

Cena po komadu Komad:
1.850,00 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Vino Zvonko Bogdan – Pinot Blanc (nazvano po sorti vinove loze Pinot Blanc) je sočno, voćno i bogato vino, kompleksnog mirisa. Idealno se slaže uz jela kao što su: omlet sa tartufima, sirevi sa belim plesnima, ćuretinom sa mlincima, prasetinom, i smuđom na žaru. Servira se u Burgundy tipu čaše za vino na temperaturi od 8 do 10 stepeni. Uz našu ponudu preporučujemo čaše za vina iz našeg asortimana!

 

Tip vina: Belo suvo vino
Izgled: Svetlo belo prozirno vino
Miris: Bogato i sočno vino, kompleknog mirisa. Snažni karakter voća donosi arome breskve, nektarine, zrele letnje  kruške, mejer limuna i zrele dinje uz diskretne note minerala, slatkih začina i drveta
Ukus: Punog i kremastog ukusa sa obiljem voćne sočnosti i svežine. Raskošna završnica nosi arome zrelog voća,  postojanu mineralnost i diskretne začinske note.

 

 

 

VINARIJA ZVONKO BOGDAN

Nedaleko od jedinstvenog Palićkog jezera, u sred zelenog mora vinograda, ističe se šareni krov zdanja podignutog u stilu panonske secesije. Tu se nalazi Vinarija Zvonko Bogdan, smeštena nedaleko od Subotice, na samo pet minuta vožnje od autoputa Beograd – Budimpešta. Zgrada vinarije moderno je i funkcionalno zdanje koje istovremeno odgovara jedinstvenoj arhitektonskoj tradiciji Vojvođanske regije. Vinarija poseduje velelepni barrique podrum sa jedinstvenim salama za degustacije, veliki restoran prepun detalja koji svedoči o kulturnom bogatstvu Subotice i Palića, a tu je i jedinstveni pogled na nepregledne i savršeno uređene vinograde. Vinarija Zvonko Bogdan je opremljena savremenom opremom koja garantuje da će u svakoj boci vina grožđe pokazati svoj puni karakter. Od pažljivo odabranog grožđa iz vinograda ove vinarije godišnje se proizvodi čak 400 000 boca vina!