Vino Zvonko Bogdan CHARDONNAY 2018

Vino Zvonko Bogdan CHARDONNAY 2018

Šifra:ZB195
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Belo vino
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 14%
Sadržaj: 750ml
Proizvođač: Vinarija Zvonko Bogdan
Sastojci:

Chardonnay 100%  

Cena po komadu Komad:
1.850,00 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Rasni Chardonnay, bogatog mirisa sa naglašenim ukusom zrelog manga, marakuje i osvežavajuće letnje dinje. Ukus je beskonačno dug i priziva egzotičnu voćnu salatu, zrele žute nektarine i tart od limuna. Vino je dobilo ime po sorti vinove loze Chardonnay i idealno se slaže uz ćuretinu sa mlincima, jastoga u holandez sosu, praseća bajadera, karbonara pastu. Servira se u širokoj čaši za chardonnay, na temperaturi od 10 do 12 stepeni. Uz našu ponudu preporučujemo čaše za vina iz našeg asortimana!

 

Tip vina: Suvo belo vino koje odlikuje punoća, sočnost i moć voćnih mirisa
Izgled: Prozirne svetlo - žućkaste nijanse
Miris: Rasni šardone, bogatog mirisa sa obiljem belog manga, marakuje i zrele letnje dinje.
Ukus: Bogat voćni karakter dopunjen je finim tonovima lešnika, putera i vanile. Ukus je beskonačno dug i priziva        egzotičnu voćnu salatu, zrele žute nektarine i tart od limuna.

 

 

 

VINARIJA ZVONKO BOGDAN

Nedaleko od jedinstvenog Palićkog jezera, u sred zelenog mora vinograda, ističe se šareni krov zdanja podignutog u stilu panonske secesije. Tu se nalazi Vinarija Zvonko Bogdan, smeštena nedaleko od Subotice, na samo pet minuta vožnje od autoputa Beograd – Budimpešta. Zgrada vinarije moderno je i funkcionalno zdanje koje istovremeno odgovara jedinstvenoj arhitektonskoj tradiciji Vojvođanske regije. Vinarija poseduje velelepni barrique podrum sa jedinstvenim salama za degustacije, veliki restoran prepun detalja koji svedoči o kulturnom bogatstvu Subotice i Palića, a tu je i jedinstveni pogled na nepregledne i savršeno uređene vinograde. Vinarija Zvonko Bogdan je opremljena savremenom opremom koja garantuje da će u svakoj boci vina grožđe pokazati svoj puni karakter. Od pažljivo odabranog grožđa iz vinograda ove vinarije godišnje se proizvodi čak 400 000 boca vina!