Tio Pepe Fino Sherry

Tio Pepe Fino Sherry

Šifra:RM008
Zemlja porekla: Španija
Stilovi / Vrsta: Belo vino,Šeri ( Sherry - špansko vino)
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 15%
Sadržaj: 750ml
Temperatura: 8-12°C
Proizvođač: Gonzales Byass S.A.
Sastojci:

Palomino fino 100%

Cena po komadu Komad:
2.800,00 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Tio Pepe Palomino Fino Sherry je pravi klasik tradicionalne španske kompanije Gonzalez Byass sa sedištem u Herez de la Frontera u Andaluziji. Fini šeri je napravljen od 100% plemenitog grožđa sorte Palomino i odlikuje se suvim i elegantnim karakterom, što ga čini savršenim prilogom uz mnoga jela, ali je i idealan kao aperitiv. Dobio je brojne nagrade za svoj visok kvalitet i fascinantan ukus kao i odličnu ocenu - čak 91 poen od strane Vine Magazina.  Šeri Palomino Fino je deo širokog asortimana i proglašen je za „Evropsku vinariju godine“ od strane Vine Enthusiast Magazina u 2018. Uspešnu kompaniju Byass je osnovao Manuel Marija Gonzalez Anhel 1835.godine koji je lansirao brend Tio Pepe 1849. godine koji važi za najpopuilarniji proizvod kompanije Gonzalez Byassa, upravo zbog toga što impresionira svojim elegantnim i aromatičnim ukusom.

Tip vina: Šeri (suvo belo vino zaštićeno geografskim poreklom)
Izgled: Čista i svetla zlatna boja
Miris: Fantastičan miris jabuka, badema, suvog bilja i svežeg hleba
Ukus: Oštre i delikatne arome, veoma elegantne, sa snažnim ukusnim notama badema i svežeg hleba, karakterističan ukus poznatiji kao "la flor„.

 

 

 

GONZALES BYASS S.A.

Prodaja viskija, vermuta i dzina vrši se putem našeg sajta. Iz ponude izdvajamo prozivode kompanije Gonzales Byass koje možete poručiti na vašu adresu samo jednim klikom putem naše online Calix prodavnice. Posetite nas.