Vino Zvonko Bogdan 8 TAMBURAŠA

Vino Zvonko Bogdan 8 TAMBURAŠA

Šifra:5208W
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Belo vino
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 12.5%
Sadržaj: 750ml
Proizvođač: Vinarija Zvonko Bogdan
Sastojci:

Sauvignon Blanc 100 %  

Cena po komadu Komad:
1.345,00 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Osam tamburaša (ime je nastalo po pesmi Zvonka Bogdana – 8 Tamburaša sa Petrovaradina) je lagano belo vino čiji miris podseća na korpu sa letnjim voćem. Idealno se slaže uz sveže salate, bele sireve, jednostavne paste, laganu belu ribu i piletinu. Servira se u klasičnoj čaši za belo vino, na temperaturi od 7 do 9 stepeni. Uz našu ponudu preporucujemo čaše za vina iz našeg asortimana!

 

Tip vina: Belo suvo vino
Izgled: Prozirna boja
Miris: Miris žutih, zrelih letnjih kruški sa citirusom
Ukus: U ustima se oseća sočnost i svežina dopunjena sa malo voćne slasti, kao da grizete sočnu, hrskavu jabuku. Plemenita bademasta gorčina u završnici daje dodatnu kompleksnost ukusu.

 

 

 

VINARIJA ZVONKO BOGDAN

Nedaleko od jedinstvenog Palićkog jezera, u sred zelenog mora vinograda, ističe se šareni krov zdanja podignutog u stilu panonske secesije. Tu se nalazi Vinarija Zvonko Bogdan, smeštena nedaleko od Subotice, na samo pet minuta vožnje od autoputa Beograd – Budimpešta. Zgrada vinarije moderno je i funkcionalno zdanje koje istovremeno odgovara jedinstvenoj arhitektonskoj tradiciji Vojvođanske regije. Vinarija poseduje velelepni barrique podrum sa jedinstvenim salama za degustacije, veliki restoran prepun detalja koji svedoči o kulturnom bogatstvu Subotice i Palića, a tu je i jedinstveni pogled na nepregledne i savršeno uređene vinograde. Vinarija Zvonko Bogdan je opremljena savremenom opremom koja garantuje da će u svakoj boci vina grožđe pokazati svoj puni karakter. Od pažljivo odabranog grožđa iz vinograda ove vinarije godišnje se proizvodi čak 400 000 boca vina!