Vino Zvonko Bogdan PINOT GRIGIO 2019

Vino Zvonko Bogdan PINOT GRIGIO 2019

Šifra:ZB192
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Belo vino
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 14%
Sadržaj: 750ml
Proizvođač: Vinarija Zvonko Bogdan
Sastojci:

Pinot Grigio 100 %

Cena po komadu Komad:
1.460,00 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Vino Zvonko Bogdan Pinot Grigio nazvano po sorti vinove loze Pinot Grigio koje karakterišu žute, zrele, letnje kruške pegava delišes jabuka i kora tek ubranog limuna koje nose očaravajuću voćnost ovog vina. Servira se u klasičnoj laši za bela vina na temperaturi do 7 do 9 stepeni, i najbolje se slađe uz sveže salate , bele sireve i lagana predjela. Uz našu ponudu preporucujemo čaše za vina iz našeg asortimana!

 

Tip vina: Suvo belo vino
Izgled: Prozirne svetla nijansa
Miris: Miris žutih, zrelih letnjih kruški sa citrusom
Ukus: U ustima se oseća sočnost i svežina dopunjena sa malo voćne slasti, kao da grizete sočnu, hrskavu jabuku. Plemenita bademasta gorčina u završnici daje dodatnu kompleksnost ukusu.

 

 

 

VINARIJA ZVONKO BOGDAN

Nedaleko od jedinstvenog Palićkog jezera, u sred zelenog mora vinograda, ističe se šareni krov zdanja podignutog u stilu panonske secesije. Tu se nalazi Vinarija Zvonko Bogdan, smeštena nedaleko od Subotice, na samo pet minuta vožnje od autoputa Beograd – Budimpešta. Zgrada vinarije moderno je i funkcionalno zdanje koje istovremeno odgovara jedinstvenoj arhitektonskoj tradiciji Vojvođanske regije. Vinarija poseduje velelepni barrique podrum sa jedinstvenim salama za degustacije, veliki restoran prepun detalja koji svedoči o kulturnom bogatstvu Subotice i Palića, a tu je i jedinstveni pogled na nepregledne i savršeno uređene vinograde. Vinarija Zvonko Bogdan je opremljena savremenom opremom koja garantuje da će u svakoj boci vina grožđe pokazati svoj puni karakter. Od pažljivo odabranog grožđa iz vinograda ove vinarije godišnje se proizvodi čak 400 000 boca vina!