Tonik Fentimans valencian orange 200 ml

Tonik Fentimans valencian orange 200 ml

Šifra:10138
Zemlja porekla: Engleska
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 200ml
Pakovanje: 24 x 200 ml flaša
Sastojci:

Gazirana voda, šećer, ugljen dioksid, prirodne arome (uključujuću ekstrakt Valensijanske narandže), koncentrat jabuke i hibiskusa, suncokreta i limuna, gvinin biljne infuzije, fermentisani biljni ekstrakti( bobice kleke, lišće lipe limunska trava, limun). Ne sadrži gluten.

 

 

 

Cena po komadu Komad:
164,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
3.936,00 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Trenutno rasprodat proizvod

Fentimans Valencian Orange Tonic Water je ukusno mešano piće napravljeno od pažljivo odabranih pomorandži i limunske trave. Tonik Valencian Orange ima sveži ukus, i naravno ne bi trebalo da izostane klasična gorka nota kinina. Rezultat je svestrano mešano piće koje se savršeno slaže sa džinom, viskijem i votkom. Uzmite bocu svog omiljenog pića i pomešajte jedan deo sa tri dela Fentimans Valencian Orange. Dodajte dovoljno kockica leda, dobro promešajte i po potrebi ukrasite kriškom sveže pomorandže! Ovaj proizvod ne sadrži gluten i pogodan je za vegane. Svi prirodni sastojci. Bez veštačkih aroma, konzervansa, boja i zaslađivača.

 

Stil: Tonic Water Orange - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled:  Nežne žute boje
Miris: Sveže pomorandže i blaga nota limunske trave
Ukus: Lepo je i prijatno gorko. Dakle, podseća na gorku narandžu. Ali takođe oseća se tipičan ton kinina i gorčina. Tonik je složen, biljni i jednostavno ukusan.

 

 

 

 

 

FENTIMANS LTD

Fentimans - kompanija sa dugom tradicijom je osnovana 1905. godine pukim slučajem. Gospodin Thomas Fentiman, radnik železare je jednom prilikom pozajmio novac kolegi zanatliji i kao garanciju dobio recept za piće od đumbira. Kako njegov kolega nije mogao da vrati pozajmljeni novac, Fentiman je iskoristio ovaj recept i napravio bezalkoholno piće koje je naišlo na odličan prijem. Počeo je da ga puni u kamene bokale i konjima razvozi po svom rodnom gradu - Cleckheatonu. Zaštitni znak pića bio je njegov pas po imenu Fearless, koji je osvajio brojne nagrade na izložbama pasa. Taj pas i danas krasi logo ove kompanije. Fentimanovo piće od đumbira bilo je toliko dobro prihvaćeno da je Thomas u vrlo kratkom roku počeo da gradi fabrike širom severne Engleske i umesto da isporučuje od vrata do vrata, fokusirao se na maloprodajni i ugostiteljski sektor. Fentimansova priča je priča o uspehu jedne tradicije. Iako danas mnoge proizvode izvoze u inostranstvo, njihova proizvodnja se i dalje zasniva na starom originalnom receptu a kompanija je još uvek u porodičnom vlasništvu na čelu sa jednim od praununka Thomasa Fentimana.