Tonik FENTIMANS ELDERFLOWER 275ML

Tonik FENTIMANS ELDERFLOWER 275ML

Šifra:9149
Zemlja porekla: Engleska
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 275ml
Pakovanje: 12 X 0.275L
Sastojci:

Voda, šećer, ugljen dioksid, ekstrakt zove (9%), Limunska kiselina, fermentisani ekstrakt korena đumbira (voda, glukozni sirup, koncetrat soka kruške, koren đumbira)

Cena po komadu Komad:
245,99 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
2.951,88 RSD
(za 12 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Cvetovi nane iz Engleske daju ovoj posebnoj, izuzetno osvežavajućoj limunadi karakterističan karakter.

Decentno je slatka i otkriva čitav spektar aroma cveta nane. Dodatak soka od kruške zaokružuje prijatan ukus.

Nežna zelena boja osvežavajućeg napitka donosi miris proleća i budi želju da se proba!

 

Stil:  Wild English Elderflower - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled:  Nežne zelenkaste boje
Miris:  Svež miris zove i blaga nota kruške
Ukus:  Ukusna slatkoća se menja svežom lakoćom cvetovima od zove na nepcu. Sok od kruške daje voćnu i   osvježavajuće dodatnu notu.

 

 

 

 

FENTIMANS LTD

Fentimans - kompanija sa dugom tradicijom je osnovana 1905. godine pukim slučajem. Gospodin Thomas Fentiman, radnik železare je jednom prilikom pozajmio novac kolegi zanatliji i kao garanciju dobio recept za piće od đumbira. Kako njegov kolega nije mogao da vrati pozajmljeni novac, Fentiman je iskoristio ovaj recept i napravio bezalkoholno piće koje je naišlo na odličan prijem. Počeo je da ga puni u kamene bokale i konjima razvozi po svom rodnom gradu - Cleckheatonu. Zaštitni znak pića bio je njegov pas po imenu Fearless, koji je osvajio brojne nagrade na izložbama pasa. Taj pas i danas krasi logo ove kompanije. Fentimanovo piće od đumbira bilo je toliko dobro prihvaćeno da je Thomas u vrlo kratkom roku počeo da gradi fabrike širom severne Engleske i umesto da isporučuje od vrata do vrata, fokusirao se na maloprodajni i ugostiteljski sektor. Fentimansova priča je priča o uspehu jedne tradicije. Iako danas mnoge proizvode izvoze u inostranstvo, njihova proizvodnja se i dalje zasniva na starom originalnom receptu a kompanija je još uvek u porodičnom vlasništvu na čelu sa jednim od praununka Thomasa Fentimana.