Tonik Fentimans rose lemonade 200 ml

Tonik Fentimans rose lemonade 200 ml

Šifra:10134
Zemlja porekla: Engleska
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 200ml
Pakovanje: 24 x 200 ml flaša
Proizvođač: Fentimans LTD
Sastojci:

Voda, šećer, ugljen dioksid, koncetrisani sok limuna (7%), glukozni sirup, prirodne arome (limun, pomorandža), fermentisani ekstrakt korena đumbira, regulator kiselosti (limunska kiselina), koncentrat soka kruške, ulje bugarske ruže, prirodna boja (ekstrakt crvenog kupusa).

Cena po komadu Komad:
167,99 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
4.031,76 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Rose Lemonade je još jedan odličan ukus Fentimansa i pravo osveženje koje za osnovu ima ružino ulje Amaszen iz Bugarske. Ovim tonikom dominiraju fini ukusi citrusa i limunove ruže iz tzv "botaničkog uzgoja“.

Kao i sva pića Fentimans-a, i ova limunada od ruže predstavlja savršenu i ekstravagantnu kombinaciju za džin.

Kombinacija Rose Limonade i Perun dzin ? Odlična ravnoteža cvetnih sastojaka i citrusa i prefinjeni spoj voćnih aroma i džina – poseban doživljaj vredan pažnje i ponavljanja !

 

Stil: Rose Lemonade - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled: Nežne roze boje
Miris: Blaga nota ruže, limuna i bilja
Ukus: Neobična kombinacija ruža i soka od svežeg limuna stvara poseban svež i svilenkasti osjećaj na jeziku.

 

 

 

 

 

FENTIMANS LTD

Fentimans - kompanija sa dugom tradicijom je osnovana 1905. godine pukim slučajem. Gospodin Thomas Fentiman, radnik železare je jednom prilikom pozajmio novac kolegi zanatliji i kao garanciju dobio recept za piće od đumbira. Kako njegov kolega nije mogao da vrati pozajmljeni novac, Fentiman je iskoristio ovaj recept i napravio bezalkoholno piće koje je naišlo na odličan prijem. Počeo je da ga puni u kamene bokale i konjima razvozi po svom rodnom gradu - Cleckheatonu. Zaštitni znak pića bio je njegov pas po imenu Fearless, koji je osvajio brojne nagrade na izložbama pasa. Taj pas i danas krasi logo ove kompanije. Fentimanovo piće od đumbira bilo je toliko dobro prihvaćeno da je Thomas u vrlo kratkom roku počeo da gradi fabrike širom severne Engleske i umesto da isporučuje od vrata do vrata, fokusirao se na maloprodajni i ugostiteljski sektor. Fentimansova priča je priča o uspehu jedne tradicije. Iako danas mnoge proizvode izvoze u inostranstvo, njihova proizvodnja se i dalje zasniva na starom originalnom receptu a kompanija je još uvek u porodičnom vlasništvu na čelu sa jednim od praununka Thomasa Fentimana.