Tonik Fentimans ginger ale 200 ml

Tonik Fentimans ginger ale 200 ml

Šifra:10136
Zemlja porekla: Engleska
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 200ml
Pakovanje: 24 x 200 ml flaša
Proizvođač: Fentimans LTD
Sastojci:

Voda, šećer, ugljen dioksid, prirodne arome (đumbir, pomorandža), koncentrat soka kruške, biljne infuzije, fermentisani biljni ekstrakti.

Cena po komadu Komad:
167,99 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
4.031,76 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Fentimans Ginger Ale je savršeno rešenje za uživanje u „malo drugačijem“ džin-toniku. Čvrsti, gorki ton kinina ovde je zamenjen osvežavajućim, laganim đumbirom, koji daje čitavu lepezu vrhunskih aroma. Pored korena đumbira, pomorandža i fini začini cimet i galangal (vrsta tajlandskog plavog đumbira) daju ovom toniku veliku slojevitost, dubinu, raznolikost i kompleksnost. Za sve koji žele nešto „malo drugačije“ ovo je odličan izbor !

 

Stil: Ginger Ale - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled: Nežne žute boje
Miris: Blaga nota đumbira, pomorandže i fini začini
Ukus: Osvežavajući lagani đumbir, pomorandže i fini začini cimet i galangal.

 

 

 

 

 

FENTIMANS LTD

Fentimans - kompanija sa dugom tradicijom je osnovana 1905. godine pukim slučajem. Gospodin Thomas Fentiman, radnik železare je jednom prilikom pozajmio novac kolegi zanatliji i kao garanciju dobio recept za piće od đumbira. Kako njegov kolega nije mogao da vrati pozajmljeni novac, Fentiman je iskoristio ovaj recept i napravio bezalkoholno piće koje je naišlo na odličan prijem. Počeo je da ga puni u kamene bokale i konjima razvozi po svom rodnom gradu - Cleckheatonu. Zaštitni znak pića bio je njegov pas po imenu Fearless, koji je osvajio brojne nagrade na izložbama pasa. Taj pas i danas krasi logo ove kompanije. Fentimanovo piće od đumbira bilo je toliko dobro prihvaćeno da je Thomas u vrlo kratkom roku počeo da gradi fabrike širom severne Engleske i umesto da isporučuje od vrata do vrata, fokusirao se na maloprodajni i ugostiteljski sektor. Fentimansova priča je priča o uspehu jedne tradicije. Iako danas mnoge proizvode izvoze u inostranstvo, njihova proizvodnja se i dalje zasniva na starom originalnom receptu a kompanija je još uvek u porodičnom vlasništvu na čelu sa jednim od praununka Thomasa Fentimana.