Tonik Fentimans Pink Grapefruit 200 ml

Tonik Fentimans Pink Grapefruit 200 ml

Šifra:10142
Zemlja porekla: Engleska
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 200ml
Pakovanje: 24 x 200 ml flaša
Proizvođač: Fentimans LTD
Sastojci:

Voda, šećer, ugljen dioksid, prirodne arome (grejpfrut, pomorandža, kinin), koncentrat šargarepe i hibiskusa, sok pink grejpfruta, biljne infuzije, fermentisani biljni ekstrakti

Cena po komadu Komad:
167,99 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
4.031,76 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Tonik Pink Grapefruit osvaja osvežavajućom notom grejpa i oštrinom kinina. Može se konzumirati kao čisti tonik i, naravno, gin & tonik. Isto tako uz votku, možete ga doživeti kao pikantno, dugo piće ekstra klase Ovo je tipični Fentimans proizvod bez veštačkih zaslađivača, aroma i konzervansa – pikantan, opojan, čist i svež! Radujte se toniku sa ukusom svežeg grejpfruta - savršenim za tople letnje noći.

 

Stil: Tonic Water Pink Grapefruit - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled:  Nežne roze boje
Miris: Svežeg grejpa i blaga nota citrusa i bilja
Ukus: Fine note ružičastog grejpa kombinuju se sa nijansama narandže, limunske trave i bobicama kleke. Začinjena i gorka nota kinina.

 

 

 

 

 

FENTIMANS LTD

Fentimans - kompanija sa dugom tradicijom je osnovana 1905. godine pukim slučajem. Gospodin Thomas Fentiman, radnik železare je jednom prilikom pozajmio novac kolegi zanatliji i kao garanciju dobio recept za piće od đumbira. Kako njegov kolega nije mogao da vrati pozajmljeni novac, Fentiman je iskoristio ovaj recept i napravio bezalkoholno piće koje je naišlo na odličan prijem. Počeo je da ga puni u kamene bokale i konjima razvozi po svom rodnom gradu - Cleckheatonu. Zaštitni znak pića bio je njegov pas po imenu Fearless, koji je osvajio brojne nagrade na izložbama pasa. Taj pas i danas krasi logo ove kompanije. Fentimanovo piće od đumbira bilo je toliko dobro prihvaćeno da je Thomas u vrlo kratkom roku počeo da gradi fabrike širom severne Engleske i umesto da isporučuje od vrata do vrata, fokusirao se na maloprodajni i ugostiteljski sektor. Fentimansova priča je priča o uspehu jedne tradicije. Iako danas mnoge proizvode izvoze u inostranstvo, njihova proizvodnja se i dalje zasniva na starom originalnom receptu a kompanija je još uvek u porodičnom vlasništvu na čelu sa jednim od praununka Thomasa Fentimana.