Tonik FENTIMANS MANDARINE ORANGE 275ML

Tonik FENTIMANS MANDARINE ORANGE 275ML

Šifra:9217
Zemlja porekla: Engleska
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 275ml
Pakovanje: 12 X 0.275L
Proizvođač: Fentimans LTD
Sastojci:

Voda, šećer, ugljen dioksid, koncentrat mandarinskog soka (50%),Prirodne arome (pomorandža), biljne infuzije, (voda, glukozni sirup, koncetrat soka kruške, koren đumbira) IZGLED: Intenzivne narandžaste boje

Cena po komadu Komad:
245,99 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
2.951,88 RSD
(za 12 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Reč "Jigger" stari je engleski izraz za mernu jedinicu koja odgovara količini od 45ml i obezbeđuje potrebnu dozu u koktelima i dugim pićima. Fentimanci koriste ovu mernu jedinicu kako bi savršeno kombinovali ukus mandarine i seviljske pomorandže.

Po sadržaju, ovo je ukusna sveža mešavina soka od mandarine i aromatične seviljske pomorandže.

Mandarin & Seville Orange Jigger ima odličan ukus kao „filler“ za koktele, ali i prelep je samo sa kockom leda!

 

Stil:  Mandarin and Seville Orange Jigger- Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled:  Intenzivne narandžaste boje
Miris:  Miris mandarine i narandže i blaga nota bilja
Ukus:  Sveži i slatki ukus zrele narandže sa laganom gorkom notom.

 

 

 

 

FENTIMANS LTD

Fentimans - kompanija sa dugom tradicijom je osnovana 1905. godine pukim slučajem. Gospodin Thomas Fentiman, radnik železare je jednom prilikom pozajmio novac kolegi zanatliji i kao garanciju dobio recept za piće od đumbira. Kako njegov kolega nije mogao da vrati pozajmljeni novac, Fentiman je iskoristio ovaj recept i napravio bezalkoholno piće koje je naišlo na odličan prijem. Počeo je da ga puni u kamene bokale i konjima razvozi po svom rodnom gradu - Cleckheatonu. Zaštitni znak pića bio je njegov pas po imenu Fearless, koji je osvajio brojne nagrade na izložbama pasa. Taj pas i danas krasi logo ove kompanije. Fentimanovo piće od đumbira bilo je toliko dobro prihvaćeno da je Thomas u vrlo kratkom roku počeo da gradi fabrike širom severne Engleske i umesto da isporučuje od vrata do vrata, fokusirao se na maloprodajni i ugostiteljski sektor. Fentimansova priča je priča o uspehu jedne tradicije. Iako danas mnoge proizvode izvoze u inostranstvo, njihova proizvodnja se i dalje zasniva na starom originalnom receptu a kompanija je još uvek u porodičnom vlasništvu na čelu sa jednim od praununka Thomasa Fentimana.