FENTIMANS RASPBERRY 275ML

FENTIMANS RASPBERRY 275ML

Šifra:9787
Zemlja porekla: Engleska
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 275ml
Pakovanje: 12 X 0.275L
Sastojci:

Voda, šećer, ugljen dioksid, koncentrat mandarinskog soka (50%), prirodne arome (pomorandža), biljne infuzije (voda, glukozni sirup, koncentrat soka kruške, koren đumbira)

Cena po komadu Komad:
240,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
2.880,00 RSD
(za 12 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Trenutno rasprodat proizvod

Za Fentimans Sparkling Raspberry koriste se pažljivo odabrani biljni proizvodi kako bi ovom piću dali neznu roze bobičastu boju sa aromom sveže maline. Fentimans Raspberry je osvezavajuce piće, ukusa sveže maline i finih biljaka. Ovaj proizvod ne sadrži gluten i pogodan je za vegane. Koriste se samo prirodni sastojci. Bez veštačkih aroma, konzervansa, boja ili zaslađivača. Fentimans Sparkling Raspberry je pravo piće za sunčane dane! Probajte i otkrijte Vaše novo omiljeno bezalkoholno piće koje će se svideti celoj porodici!

 

Stil: Sparkling Raspberry - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled:  Nežno - roze boje
Miris:  Maline i bilja
Ukus:  Kiselo-slatke arome svežih malina i lagane note bilja.

 

 

 

 

FENTIMANS LTD

Fentimans - kompanija sa dugom tradicijom je osnovana 1905. godine pukim slučajem. Gospodin Thomas Fentiman, radnik železare je jednom prilikom pozajmio novac kolegi zanatliji i kao garanciju dobio recept za piće od đumbira. Kako njegov kolega nije mogao da vrati pozajmljeni novac, Fentiman je iskoristio ovaj recept i napravio bezalkoholno piće koje je naišlo na odličan prijem. Počeo je da ga puni u kamene bokale i konjima razvozi po svom rodnom gradu - Cleckheatonu. Zaštitni znak pića bio je njegov pas po imenu Fearless, koji je osvajio brojne nagrade na izložbama pasa. Taj pas i danas krasi logo ove kompanije. Fentimanovo piće od đumbira bilo je toliko dobro prihvaćeno da je Thomas u vrlo kratkom roku počeo da gradi fabrike širom severne Engleske i umesto da isporučuje od vrata do vrata, fokusirao se na maloprodajni i ugostiteljski sektor. Fentimansova priča je priča o uspehu jedne tradicije. Iako danas mnoge proizvode izvoze u inostranstvo, njihova proizvodnja se i dalje zasniva na starom originalnom receptu a kompanija je još uvek u porodičnom vlasništvu na čelu sa jednim od praununka Thomasa Fentimana.