FENTIMANS RASPBERRY 275ML

FENTIMANS RASPBERRY 275ML

Šifra:9787
Zemlja porekla: Engleska
Stilovi / Vrsta: Tonik
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 275ml
Pakovanje: 12 X 0.275L
Proizvođač: Fentimans LTD
Sastojci:

Voda, šećer, ugljen dioksid, koncentrat mandarinskog soka (50%), prirodne arome (pomorandža), biljne infuzije (voda, glukozni sirup, koncentrat soka kruške, koren đumbira)

Cena po komadu Komad:
245,99 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
2.951,88 RSD
(za 12 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Za Fentimans Sparkling Raspberry koriste se pažljivo odabrani biljni proizvodi kako bi ovom piću dali neznu roze bobičastu boju sa aromom sveže maline. Fentimans Raspberry je osvezavajuce piće, ukusa sveže maline i finih biljaka. Ovaj proizvod ne sadrži gluten i pogodan je za vegane. Koriste se samo prirodni sastojci. Bez veštačkih aroma, konzervansa, boja ili zaslađivača. Fentimans Sparkling Raspberry je pravo piće za sunčane dane! Probajte i otkrijte Vaše novo omiljeno bezalkoholno piće koje će se svideti celoj porodici!

 

Stil: Sparkling Raspberry - Osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće
Izgled:  Nežno - roze boje
Miris:  Maline i bilja
Ukus:  Kiselo-slatke arome svežih malina i lagane note bilja.

 

 

 

 

FENTIMANS LTD

Fentimans - kompanija sa dugom tradicijom je osnovana 1905. godine pukim slučajem. Gospodin Thomas Fentiman, radnik železare je jednom prilikom pozajmio novac kolegi zanatliji i kao garanciju dobio recept za piće od đumbira. Kako njegov kolega nije mogao da vrati pozajmljeni novac, Fentiman je iskoristio ovaj recept i napravio bezalkoholno piće koje je naišlo na odličan prijem. Počeo je da ga puni u kamene bokale i konjima razvozi po svom rodnom gradu - Cleckheatonu. Zaštitni znak pića bio je njegov pas po imenu Fearless, koji je osvajio brojne nagrade na izložbama pasa. Taj pas i danas krasi logo ove kompanije. Fentimanovo piće od đumbira bilo je toliko dobro prihvaćeno da je Thomas u vrlo kratkom roku počeo da gradi fabrike širom severne Engleske i umesto da isporučuje od vrata do vrata, fokusirao se na maloprodajni i ugostiteljski sektor. Fentimansova priča je priča o uspehu jedne tradicije. Iako danas mnoge proizvode izvoze u inostranstvo, njihova proizvodnja se i dalje zasniva na starom originalnom receptu a kompanija je još uvek u porodičnom vlasništvu na čelu sa jednim od praununka Thomasa Fentimana.