Viski Singleton of Glendullan Game of Thrones

Viski Singleton of Glendullan Game of Thrones

Šifra:ANK043
Zemlja porekla: Škotska
Stilovi / Vrsta: Viski
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Glendullan Distillery
Sastojci:

 Viski

Cena po komadu Komad:
7.504,28 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Viski Singleton of Glendullan dolazi iz destilerije u Dafftownu na idiličnom mestu u regionu viskija Speyside. Destilerija Glendullan delimično koristi hidroenergiju kao vrstu energije koju proizvodi voda iz šumovitih brda. To se savršeno uklapa, jer viski Singleton aludira na kuću u fantastičnom svetu Westerosa, koja je oblikovana vodom. Na odgovarajući način, na etiketi se pojavljuje simbol ribe. Dekorativno i inovativno predstavljen viski, ostavlja trajni utisak, kako iznutra tako i spolja.

Stil: Single Malt Whisky
Izgled: Lagani slamnati sjaj
Miris: Svetle note citrusa i karanfilića
Ukus: Slatko voće i vanile, sa toplim aromantičnim završetkom jagodičastih kolača
Tip bureta: 100% bivša burbonska bačva
Način serviranja: Užitak je piti ga sa kapljicom vode, ili čist.

Game of Thrones je fantastična američka televizijska serija Davida Benioffa i D. B. Veissa za američku kablovsku televiziju HBO. Zasnovana je na romanu  A Song of Ice and Fire („Pesma leda i vatre“) Džordža R. R. Martina, koji takođe učestvuje u seriji. Radnja serije je smeštena u izmišljenom svetu i odvija se na kontinentima Westeros i Essos. Sedam kraljevstva Westerosa podsećaju na evropski srednji vek i zaklonjeni su ogromnim zidom večne zime na severu. Proleće, leto, jesen i zima mogu trajati nekoliko godina ili čak decenija, vremenski su promenljivi i nepredvidivi. U čast osme i poslednje sezone TV serije, engleska kompanija Diageo u saradnji sa HBO kanalom, predstavlja limitiranu seriju viskija, inspirisanu ovom SF sagom. Svaki od ovih retkih škotskih viskija posvećen je jednoj od kultnih kuća Westerosa i Noćne straže. Ljubitelji sada mogu relano uživati u autentičnom ukusu Sedam kraljevstva. A svi viskiji sa epitetom Game of Thrones postali su obavezni kolekcionarski predmeti za sve ljubitelje kako viskija tako i serjlala O igrama prestola.

GLENDULLAN DISTILLERY

Visk Singleton of Glendullan je škotski viski koji se proizvodi u Glendullan destileriji. Posetite našu online prodavnicu pića i poručite svoj omiljeni viski ukoliko već danas.