Viski Grant's Signature

Viski Grant's Signature

Šifra:GTR013
Zemlja porekla: Škotska
Stilovi / Vrsta: Viski
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Buffalo Trace Distillery
Sastojci:

 Viski

Cena po komadu Komad:
1.929,38 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Viski Grant’s Signature je mešani viski, lagane kompozicije, pravljen sa zadatakom da se dopadne najširoj grupi konzumenata. „Potpisuje“ svojim postojanim karakterom, ekstra kremastim notama, intenzivnom jačinom meda i dodatnom težinom slada. 

Ovo je viski koji poseduje sve karakteristike iskonskog, originalnog viskija – to je posebna mešavina slada, slatkoće i začina kod koje su razmere sastojaka dovedene do perfekcije.

Ukratko – još jedna izvanredna mešavina viskija iz Grant’s destilerije koja omogućava svim bogatim ukusima da se predstave na pravi način !

 

Stil: Blended Whisky
Izgled: Intenzivno zlatna boja
Miris: Jaka vanila i note kandiranog voća
Ukus: Oštre note slada, kremasta tekstura vanile, blaga slatkoća i primese kandiranog voća sa toplom karamelom u pozadini
Tip bureta: Hrastove bačve
Način serviranja: Probajte ga u „čistoj“ varijanti, sa ledom ili uz neko „dugo“ piće ili uz koktel. Preporučujemo Mizuwari – popularni japanski koktel – kraljicu scenskih klubova, čije ime znači „Sa Vodom“. Pravi se po japanskoj tradiciji pripremanja pića – led u čašu, viski u čašu a onda lagano dolivanje vodom – i zabava počinje !

 

 

 

 

WILLIAM GRANT&SONS LTD

William Grant&Sons je poznata destilerija u Škotskoj koja se bavi proizvodnjom skotskog viskija već duže vreme. Pogledajte ovu bogatu ponudu viskija na našoj online Calix prodavnici.