Rum Serum Gorgas 8 godina

Rum Serum Gorgas 8 godina

Šifra:SRMGO
Zemlja porekla: Panama
Stilovi / Vrsta: Rum
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Kratochvilovcki
Godina starosti: 8
Sastojci:

Rum

Cena po komadu Komad:
3.520,57 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

 

Fini Serum Gorgas Gran Reserva Rum - svojim imenom naglašava da dugo vremena stoji u hrastovim bačvama – 8 godina. To predstavlja indikaciju visokog kvaliteta, složenosti i harmonije ukusa.

Serum Gorgas Rum nazvan po g-dinu William Crawford Gorgasu, koji je kombinovao svoje napredno farmaceutsko znanje sa eksperimentima na rumu. Mešajući razno bilje iz prirode želeo je da od ruma napravi lek. U roku od 18 meseci, svojim napicima, doktor Gorgas je sprečio epidemiju malarije u Panami. Uništavajući područje razmnožavanja žutih komaraca i davanjem Serum Ruma - doprineo je izlečenju bolesnika od malarije. To je pomoglo da se Panamski kanal brže izgradi a doktor Gorgas je postao nacionalni heroj.

 

 

Stil:  Solera Rum
Izgled:  Boje ćilibara
Miris:  Note marcipana i meda, kore od pomorandže i hrasta
Ukus:  Izraženi ukus voća i začina – završetak je dugotrajan, elegantan i suv
Način serviranja:  Zreli tamni rum najbolje se služi na sobnoj temperaturi u čaši od konjaka ili u čaši u obliku tulipana.

 

 

 

KRATOCHVILOVCKI

Kompanija Kratochivilovcki vam nudi kvalitetna pića kao što su proizvodi od ruma koje od sada možete poručiti i putem interneta samo jednim klikom. Pogledajte ponudu pića na našem sajtu.