Rum Matusalem 10 godina

Rum Matusalem 10 godina

Šifra:MT-00F-40
Zemlja porekla: Dominikanska Republika
Stilovi / Vrsta: Rum
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Matusalem Rum Destillerie
Godina starosti: 10
Sastojci:

 Rum

Akcija traje od 25.06.2024. 00:00 do 19.07.2024. 14:00
Cena po komadu Komad:
2.460,00 RSD 2.733,34 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

 

Destileriju Matusalem osnovali su dvojica španaca i jedan kubanac. Vodeći se svojim znanjem o sistemu Solera koji je korišćen za izradu nekih od najpoznatijih španskih šerija, rakija, konjaka i vina, u kombinaciji sa njihovim poznavanjem destilacije, stvorili su strogo čuvani tajni recept za rum. Ime Matusalem ilustruje njegov jako dug proces starenja i sazrevanja. Ovaj rum je poznat ne samo u Americi već i širom sveta i uživa visok ugled, posebno među barmenima.

 

Stil:  Solera Rum
Izgled:  Nežni bakarni tonovi
Miris:  Miriše na vanilu i karamelu i ostavlja prijatan osećaj. Egzotični miris daje aroma kokosa koja stvara sliku   sunčanih, karipskih ostrva
Ukus:  Ukus je pomalo voćni i prijatno slatkast i podseća na džem. Dopunjuju je zadimljene, začinjene arome koje   uravnotežuju slatkoću ovog ruma
Način serviranja:  Treba ga uživati čist ili „on the rocks" (tj. sa ledom), jer onda može razviti svoj puni ukus. Ako ga želite     mešati, idealan je za svako piće.

 

 

 

 

MATUSALEM RUM DESTILLERIE

Matusalem rum destilerija svoje kvalitetne proizvode pravi u Dominikanskoj Republici. Od sada, na samo jedan klik od vas se nalaze ovi proizvodi od ruma. Posetite naš sajt i poručite još danas.