Rum Flor De Cana 25Y Centenario

Rum Flor De Cana 25Y Centenario

Šifra:ANK039
Zemlja porekla: Nikaragva
Stilovi / Vrsta: Rum
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Compania Licorera de Nicaragua
Godina starosti: 25
Sastojci:

 Rum

Cena po komadu Komad:
28.336,04 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Flor de Cana 25 godina je rum koji se svojim kvalitetom nalazi na vrhu lestvice kada je rum u pitanju. Skladišta su poznata kao najveći „trezor“ za rumove na svetu. Rum Flor de Cana čuvan je u odabranim hrastovim buradima više od dve decenije. Tokom ovog vremena, destilat ruma razvija se skladno, ali je takođe bogat finih aroma. Vrhuski rum sa 25 godina sertifikovan je za „Fair Trade“ (kompanija za sertifikaciju "FLOCERT" na licu mesta proverava da li se proizvođači i trgovci pridržavaju Fairtrade standarda i da li ispunjavaju socijalne, ekonomske i ekološke standarde). Bogat ukus ovog ruma je poznat širom sveta i dobitnik je vrhunske nagrade na takmičenjima u žestokim pićima, uključujući i proglašenje za „Globalnog proizvođača ruma godine“!

 

Stil: Tamni Rum
Izgled: Bakarna nijansa sa primesama mahagoni braon boje
Miris: Prepun bogatih začina hrasta, karamele i pomorandžine kore
Ukus: Izvrsna aroma orašastih plodova, suvog grožđa, prepečenih oraha, citrusa i aleve paprike i karamele, uz intezivan ukus začina i vanile
Način serviranja: Vrhunski rum koje se servira u cistoj varijanti!

 

 

 

 

 

COMPANIA LICORERA DE NICARAGUA

Licorera de Nikaragua je poznata kompanija iz Nikaragve u kojoj se prave kvalitetni proizvodi od ruma. Ove proizvode možete pogledati na našem sajtu i poručiti ukoliko vam se sviđaju.