Rakija Premier Loza 0,05L

Rakija Premier Loza 0,05L

Šifra:PR003
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Rakija
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 43%
Sadržaj: 50ml
Proizvođač: Premier Destilerija
Sastojci:

 Rakija

 

 

 

Cena po komadu Komad:
315,49 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Domaća Rakija Premier Loza zasluženo nosi epitet „lozovače“ najvišeg kvaliteta koju odlikuje kristalno bistra boja dobijena fermentacijom i destilacijom voćne komine najkvalitetnijih plodova grožđa sorte Muskat Hamburg. Posle završene destilacije u cilju harmonizacije ukusa, destilat od grožđa odležava u tankovima od inox-a 24 meseca. Ova rakija očarava atraktivnom ambalažom i poznata je i cenjena čak i od strane najzahtevnijih poznavalaca i ljubitelja žestine.

 

Stil:  Rakija od Loze
Izgled:  Kristalno bistra
Miris:  Iz čaše uzdižu se arome slatkih začina, mirisnog cveća, praćeni livadama i drugim letnjim notama
Ukus:  Dominira začinjenost sa blago voćnim aromama. Slede note poput limuna, seckanih oraha, kockica   marcipana, rastopljene čokolade i mlevenih, slatkih začina
Nacin serviranja:  Rakija Loza se često poslužuje pre ili nakon obroka.


 

 

 

 

PREMIER

Velika strast destilerije Premier je proizvodnja finih rakija iz različitih vrsta voća. Finalni proizvod je potpuno prirodno piće u kojem uživaju i čulo ukusa i čulo mirisa a svaka čašica rakije nosi nežne mirise i arome odabranog i zrelog voća. Temelj ovih vrhunskih rakija je isprepletanost tradicije i ljubavi prema finim pićima na jednoj strani i moderne tehnologije na drugoj. Filozofija destilerije Premier je „voće u flaši“. Kod odabira voća nema kompromisa - samo najbolje je dovoljno dobro da bi se dobili vrhunski destilata. Godinama unapredjivani proces proizvodnje je rezultirao time da je Premier postao jedan od najboljih proizvođača rakije kako u Srbiji tako i izvan granica. Premier rakije ispunjavaju stroge standarde kvaliteta, čemu svedoče brojne sertifikacije i nagrade na lokalnim i medjunarodnim manifestacijama, osvajane godinama unazad – a što je vredno pomena i čime se ova destilerija izuzetno ponosi.