Rakija Premier Dunja 0,05L

Rakija Premier Dunja 0,05L

Šifra:PR001
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Rakija
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 50ml
Proizvođač: Premier Destilerija
Sastojci:

 Rakija

 

 

 

 

Cena po komadu Komad:
421,94 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Premier Dunja je posebna rakija zbog svog tradicionalno dobrog ukusa.

Dunja je oduvek predstavljala simbol ljubavi, sreće, plodnosti, nežnosti i lepote.

Za spremanje rakije potrebno je puno znanja i preciznosti i samo najkvalitetniji plodovi dunje „Leskovače“ se koriste kao polazna sirovina destilacije.

Premier Dunja je bistra rakija finog, prijatnog voćnog mirisa i ukusa, koji već na jeziku i samo nekoliko trenutaka nakon degustacije, otkriva svoju punu aromu.

 

Stil:  Rakija od Dunje
Izgled:  Kristalno bistra
Miris:  Voćni miris dunje
Ukus:  Voćni sa suptilnim notama citrusa i meda Dominira ukus dunje!
Nacin serviranja:  Uživajte u Premier Dunjevači u svakoj varijanti.


 

 

 

 

PREMIER

Velika strast destilerije Premier je proizvodnja finih rakija iz različitih vrsta voća. Finalni proizvod je potpuno prirodno piće u kojem uživaju i čulo ukusa i čulo mirisa a svaka čašica rakije nosi nežne mirise i arome odabranog i zrelog voća. Temelj ovih vrhunskih rakija je isprepletanost tradicije i ljubavi prema finim pićima na jednoj strani i moderne tehnologije na drugoj. Filozofija destilerije Premier je „voće u flaši“. Kod odabira voća nema kompromisa - samo najbolje je dovoljno dobro da bi se dobili vrhunski destilata. Godinama unapredjivani proces proizvodnje je rezultirao time da je Premier postao jedan od najboljih proizvođača rakije kako u Srbiji tako i izvan granica. Premier rakije ispunjavaju stroge standarde kvaliteta, čemu svedoče brojne sertifikacije i nagrade na lokalnim i medjunarodnim manifestacijama, osvajane godinama unazad – a što je vredno pomena i čime se ova destilerija izuzetno ponosi.