Konjak COURVOISIER XO

Konjak COURVOISIER XO

Šifra:MR003
Zemlja porekla: Francuska
Stilovi / Vrsta: Konjak,Cognac
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Courvoisier Cognac
Sastojci:

Konjak - cognac

Cena po komadu Komad:
22.944,43 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Courvoisier XO je luksuzni konjak visokog kvaliteta i važi za jedan od najboljih XO konjaka na svetu. Destilerija Courvoisier koristi pažljivo odabrano drvo od francuskog hrasta, koje se prirodno suši, što konjaku daje prefinjene arome vanile i sve kvalitete neophodne za postizanje prepoznatljivog stila Courvoisier kuće. Svake godine u oktobru, visokokvalitetno grožđe se presuje odmah nakon berbe i šalje na dvostruku destilaciju. Kuća Courvoisier koristi manje destilate kako bi bolje kontrolisala kvalitet i složenost konjaka, koji zatim dugi niz godina sazreva u malim hrastovim bačvama. Pored svog kvaliteta Courvoisiser XO je prepoznatljiv i po luksuznom obliku dizajna flaše i prelepoj ambalaži. Courvoisier XO predstavlja idealan konjak za poklon i možete ga kupiti u luksuznoj zlatnoj poklon kutiji koja će oduševiti sve kolekcionare i ljubitelje dobrog konjaka!  

Stil: Konjak - Cognac
Izgled: Tamna boja ćilibara
Miris: Mirisni cvetni buket sa kakaom i slatkom vanilom
Ukus: Višestruki konjak sa toplim hrastovim tonom je divno svilenkast i harmoničan Pored krem brulea, čuju se kandirane narandže i cvetovi irisa, ljubičice i začini
Tip bureta: Bačve od francuskog hrasta
Način serviranja: Poslužiti čist ili sa par kapljica vode kako bi se otkrile sve arome izvanrednog konjaka.

 

 

 

 

COURVOISIER COGNAC

Konjak courvoisier je francuski konjak koji se proizvodi u istoimenoj destileriji. Konjak možete pronaći i poručiti putem naše online prodavnice pića. Čekamo vas.