Fiji voda 1L

Fiji voda 1L

Šifra:FW010
Zemlja porekla: Fiji
Stilovi / Vrsta: Voda
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 1l
Pakovanje: 12 X 1L
Regija: Fiji island
Sastojci:

Bikarbonat: 150 mg / LKalcijum: 19 mg / LHlorid: 9 mg / LFluorid: 0.24 mg / LMagnezijum: 15 mg / LNatrijum: 18 mg / LSilicijum: 95 mg / LSulfati: 1.7 mg / L

Ukupna rastvorena čvrsta supstanca: 210 mg / L

Ukupna alkalnost: 130 mg / L

Provodnost: 280 umho / cmPH : 7.9

Tvrdoća: 5.98 ° dH

Cena po komadu Komad:
259,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
3.108,00 RSD
(za 12 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

  Fiji Voda – Voda zdravlja i lepote

Ako ste se pitali koji ukus ova posebna voda ima, otvorite flašu vode Fiji i saznacete! Fiji voda kao kultni proizvod se smatra jednim od najčistijih izvorskih voda na svetu!

Šta je to što Fiji vodu čini posebnom ?

Holivudske zvezde je prosto vole: Jackson, Mariah Carey, Beyonce - zaklinju se da je najčistija voda na svetu. Nedirnuta priroda i artezijski izvor - to je Fiji Voda. Potiče iz Viti Levu, jednog od ostrva Fidži. U udaljenoj planinskoj oblasti, bez uticaja civilizacije i pod slojem lave, nalazi se ogroman artezijski podzemni vodeni rezervoar. Odatle dolazi vrhunska voda. Prljavština nema šanse da prođe deblji sloj vulkanskog kamena. Dakle, voda u Fidžiju ostaje neverovatno čista i ima visok sadržaj silicija. Zahvaljujući posebnom procesu punjenja, Fiji voda prvo u dodir sa atmosferom dolazi jedino kada se flaša otvori.

Fiji voda te čini lepim!

Neuporedivi ukus ove prirodne mineralne vode rezultat je njenog specijalnog sastava. Ova voda je posebno zdrava i zbog toga vas čini lepim. Visok sadržaj silicijuma je znak ove premium vode. Pošto silicijum ima pozitivan efekat na kožu i kosu, nije iznenađujuće što je ova premium voda veoma popularna među holivudskim zvezdama – pa se ova voda može videti i u holivudskim filmovima. Takođe se preporučuje posebno za dijete – uz nju organizam lakše preradjuje i troši masti i vitamine iz naše hrane. Voda se takođe preporučuje za pripremu hrane za bebe jer se smatra posebno blagom i ne opterećuje osetljive bubrege novorođenčadi. Nutritivna osnova ove vode su organski i neorganski minerali (mikronutrijenti) u rastvorenom obliku - kao što su kalcijum, magnezijum, natrijum, silicijum, kalijum i sl. Međutim, procenat i sastav ovih sastojaka u mineralnoj vodi je veoma različit - mineralna voda sa ostrva na Fidžiju ima veoma mali procenat ovih supstanci u poređenju sa drugim luksuznim vodama na svetu. 

FIJI WATER LTD

Kompanija Fiji Voda je osnovana 1996. godine sa željom da podeli visokokvalitetnu vodu sa svetom. Danas je dostupna u vodećim hotelima, finim restoranima i maloprodajnim lokacijama. FIJI Voda je dugo vremena jedan od vodećih izvoznih proizvoda ostrva Fidži i broj 1 po broju izvezenih flaša vode u SAD. Uživa veliku popularnost u preko 60 zemalja širom sveta. FIJI Voda obavezuje na odgovorno ponašanje i stvara prilike za promene na bolje - ulaganje u svoju zajednicu, unapređenje životne sredine i fokusiranje na svoje partnere kako bi se omogućile pozitivne promene. Fiji Fond za vodu FIJI FOND, osnovan je 2007. godine od strane vlasnika, zaposlenih i podružnica kompanije FIJI Vater. FIJI fondacija je jedna od najvećih filantropskih organizacija u Fidžiju, usredsređujući se na napore i investicije u tri prioritetne oblasti razvoja: (1) pristup čistoj vodi za zajednice na selu; (2) izgradnja obrazovnih ustanova i infrastruktura za decu i odrasle; i (3) pristup zdravstvenim uslugama za siromašne zajednice. Osim toga, Fondacija pruža i pomoć u nesreći u poplavama i olujama koje često pogađaju ostrva. Do danas je Fondacija finansirala projekte koji uključuju stotine hiljada ljudi na Fidži ostrvima.