Džin Mare

Džin Mare

Šifra:10401
Zemlja porekla: Španija
Stilovi / Vrsta: Džin
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 42.7%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Global Premium Brands
Sastojci:

Džin

Cena po komadu Komad:
4.904,87 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Džin Mare Mediterranean je novi, u svojoj kategoriji, daleko najpopularniji, premium džin. Dolazi iz Barselone i kako ime već kaže, dobija se destilacijom mediteranskih sastojaka vrhunskog kvaliteta. Odabrani sastojci uključuju masline, tamjan, bosiljak i ruzmarin koji ovom piću daju izvanrednu aromu i otvaraju novu dimenziju ukusa za poznate koktele.

 

Stil: Dry Gin
Bilje: Kleka, bosiljak, ruzmarin, timijan, maslina, gorka narandža iz Sevilije, limun, limunasto voće, kardamom,        seme od korijandera
Izgled: Bezbojno piće
Miris: Travnat, suvi miris mediteranskog rastinja bogat citrusima
Ukus: Džin Mare je veoma blag i aromatičan. Stvara poseban i interesantan doživljaj pomoću ukusa citrusnih        plodova. Pojedinačno su naglašene arome masline, timijana i bosiljka. U pozadini se oseća kleka i korijander.  Naknadni ukus je veoma dug sa citrusnim notama, maslinama i timijanom.
Način serviranja: Džin Mare & 1724 Tonic Water, ruzmarin, kriška limuna i malo leda. Pored toga, odlična kombinacija je tamjan,  malina , bosiljak i kriške narandže 

 

 

GLOBAL PREMIUM BRANDS

Dzin Mare iz kompanije Global Premium Brands možete poručiti od sada i putem našeg sajta samo jednim klikom. Pogledajte našu ponudu i odaberite proizvod koji želite.