Rum Bacardi Gran Reserva Diez -10 godina

Rum Bacardi Gran Reserva Diez -10 godina

Šifra:ATL01
Zemlja porekla: Portoriko
Stilovi / Vrsta: Rum
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Bacardi Distillery
Godina starosti: 10
Sastojci:

 Rum

 

 

Broj bačve: 2009

Cena po komadu Komad:
6.355,19 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Bacardi Gran Reserva 10 je je luksuzni rum koji pripada prvoklasnom premium asortimanu poznate kuće Bacardi. Gran Reserva 10 se filtrira kroz ugalj kako bi se dobila glatka završnica. Vrhunski rum je odležava najmanje 10 godina u bačvama od belog hrasta pod karipskim suncem. Bacardi je jedan od najuspešnijih proizvođača žestokih pića na svetu sa brojnim proizvodnim kapacitetima i prodaje svoje popularne rumove u preko 100 zemalja. Bakardijevo sedište je na Bahamima. Pored kultnog brenda ruma Bacardi, asortimanu Bacardija pripadaju i brojni drugi poznati brendovi, kao što su Bombai Sapphire, Noilli Prat i Martini. Zvanično logo Bacardi ruma je slepi miš, a datira od još od 1862. godine kada je osnivač kompanije Don Facundo Bacardi pronašao slepe miševe u zapuštenoj zgradi koju je kupio za destileriju. Slepi miš se na Kubi smatra znakom dobre sreće i zbog toga se nalazi na etiketi Bacardi ruma. Bacardi Gran Reserva 10 se isporučuje u luksuznoj flaši sa zlatnom ambalažom koja dodatno ulepšava sam Bacardi rum i čini ga da se istakne na polici među ostalim pićima.

 

Stil: Tamni rum
Izgled: Tamna boja ćilibara
Miris: Note voća, banane i kruške balansirane karamelizovanom vanilom i notama hrasta
Ukus: Aromatičan i pun ukusa od kojih se ističu arome vanile, zrna kafe i blage arome čokolade, sa primesama oraha i voća
Način serviranja: Servirati čist ili sa par kockica leda.

 

 

 

 

 

BACARDI DISTILLERY

Ukoliko ste ljubitelji pica od ruma onda je Rum Bacardi koji nam dolazi iz Portorika pravo rešenje za vas. Posetite nas i poručite svoje omiljeno piće putem naše online prodavnice.