Perun Rakija Vilijamovka 0,7l

Perun Rakija Vilijamovka 0,7l

Šifra:GP010
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Rakija
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Perun Destilerija
Sastojci:

 Kruška Viljamovka

Cena po komadu Komad:
1.757,76 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

 

Svež miris kruške vilijamovke, savršeno izbalansirane slatkost i sa perfetknim ukusom kruške. Rakija kristalno čiste boje koja se dobija od kruške sorte vilijamovka – kraljice među kruškama.

Destilacijom ove vrste voća dolazimo do savršenstva.

Perun rakija vilijamovka je oštro, elegantno i prefinjeno piće koje će Vas očarati svojim raskošnim mirisom i ukusom iznenađujuće slasti.

 

Stil:  Rakija od kruške Vilijamovke
Izgled:  Kristalno bistra
Miris:  Aromatičan miris ploda zrele kruške Vilijamovke
Ukus:  Ukus zrelog ploda kruške Vilijamovke
Nacin serviranja:  Kao aperitiv

 

 

 

 

 

PERUN DESTILERIJA

Vrhunska rakija – u svim detaljima dovedena do savršenstva Recept za Perun rakiju oduvek je bio deo porodice. Svake jeseni tradicionalna mudrost i strast prema ovom snažnom, ali elegantnom piću okupljala je porodicu na valovitoj obali Dunava, tokom jesenjeg pečenja rakije. Čuvanje tradicije porodičnog zanata pečenja prvoklasne rakije od početka je organizovano oko cilja da posebno gajeno voće dovede do posebnog ukusa. Destilerija Perun koristi nakvalitetniju modernu tehnologiju koja rakiji obezbedjuje najviši standard. Mudrost tradicije udružena je sa savremenim znanjem i naprednom tehnologijom. Kao rezultat dobijeno je sofisticirano, ali snažno piće. Rešenost i usmerenost ne poznaje granice, te se danas Perun rakije toče širom sveta, tako da, kada se nadjete u jednom od najboljih barova po Forbsovoj listi 2015 - Employees Only u Njujorku, naručite čašicu Peruna, neće biti jedina. Kvalitet Perun - rakije počinje od voća U destileriji Perun sve pocinje sa voćem. Perun-rakija koristi najbolje domace voce i to se oseti u aromi rakije: snaga zemlje, brzina vetra, neuhvatljivost vode i energija svetlosti. Voće je pretočeno u flašu bez pravljenja kompromisa. Savršen plod, savršena tehnologija proizvodnje, savršena rakija. I sve je jednostavno, i lako. Perun pravi posebnu rakiju od posebno odabranog voća!