Konjak Camus VS Intensely Aromatic

Konjak Camus VS Intensely Aromatic

Šifra:BC087
Zemlja porekla: Francuska
Stilovi / Vrsta: Konjak
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Camus La Grande Marque
Sastojci:

Konjak - Cognac

Cena po komadu Komad:
5.091,20 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Camus Cognac VS (Very Special) je fini konjak koji dolazi od poznate porodične kompanije Camus, koja je poznata po svojim visokokvalitetnim konjacima i sa sedištem u gradu Konjak u Francuskoj. Konjak, koji je osvojio brojne nagrade, pravi se od kvalitetnog i svežeg grožđa gajenog na licu mesta, koje se cedi u roku od dva sata od berbe. Nakon pažljive fermentacije, mošt se pažljivo destiluje i destilat se zatim odležava u malim buradima od francuskog hrasta tokom dužeg vremenskog perioda. Plemeniti konjak ima visoku koncentraciju estara i odlikuje se izuzetno voćnim ukusom sa suptilnim notama začina! Odličan Camus Cognac VS je nagrađen zlatnim medaljom na Svetskom takmičenju alkoholnih pića u San Francisku 2015. godine, a takođe je nagrađen sa 93 boda na Ultimate Spirits Challenge-u 2019. godine.

 

Stil: Konjak - Cognac
Izgled: Very Special Cognac iz Camusa ima prelepu duboku zlatnu boju sa odsjajem ćilibara
Miris: Ubedljiv miris sa predivnim aromama cveća, sa notama jasmina i ljubičicama
Ukus: Fini konjak VS je okrugao i elegantan sa voćnim aromama svežeg manga i kruške uparene sa nijansama slatkog badema i delikatnom finom notom tanina
Tip bureta: Konjak odležava u malim buradima od francuskog hrasta
Način serviranja: Najbolje je piti ga čistog, bez dodataka.

 

 

 

 

CAMUS LA GRANDE MARQUE

Camus La Grande Marque nudi vina, rakije i žestoka pića. Kompanija opslužuje kupce u Francuskoj, a njene proizvode možete naručiti na našoj online prodavnici Calix.