HACKER PSCHORR PŠENIČNO PIVO bure 30l

HACKER PSCHORR PŠENIČNO PIVO bure 30l

Šifra:26108
Zemlja porekla: Nemačka
Stilovi / Vrsta: Weissbier - Pšenično Svetlo Pivo
Ambalaža: Bure
Alkohol: 5.5%
Gorčina: 13 IBU
Sadržaj: 30l
Pakovanje: 1 x 30L Bure
Pivara: PAULANER
Sastojci:

Voda, pšenični slad, ječmeni slad, hmelj, ekstrakt hmelja

Cena po komadu Komad:
8.160,00 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

 

Za prirodno pšenično pivo koriste se najbolji sastojci: pšenica iz Champagne i posebno odabrani hmelj iz Hallertaua. Poseban postupak pripreme čine ovo pivo posebnim: prava rapsodija ukusa. Visoko kvalitetna Hacker - Pschorr piva proizvode se u skladu sa bavarskim zakonom o čistoći piva i sadrže samo hmelj,slad i vodu.

 

Stil: Weissbier- Pšenično Svetlo Pivo
Gorčina: 13 IBU
Izgled: Svilenkast sjaj, intenzivna zlatno žuta
Miris: Note hmelja i grejpa
Ukus: Osveženje voćno citrusnih nota, lagana slatkoća banana i meda koja se sjedinjuje sa lagano pikantnom muškatnom notom.

 

 

PIVARA HACKER-PSCHORR

"Nebo Bavarske" Hacker Pschorr pivo se prvi put spominje davne 1417 godine, u ponudi stare nemačke gostione "Old Hacker House", locirane u srcu Minhena. Ime Hacker-Pschorr vodi poreklo od prezimena bračnog para Hacker Mari-Terezije i Pschorr Josefa koji su pivaru kupili 1793 godine. Sa njima na čelu, Hacker-Pschorr je postala vodeća pivara u Minhenu u 18.veku sa ponudom svežeg piva tokom cele godine. Tradicija se od tada nastavila pa se ovo pivo i danas služi u bavarskim pivnicama. Od 1998.godine, Hacker-Pshorr pivo se proizvodi samo u pivari Paulaner i vodeći je brend Paulaner Grupe.