Vino Stobi CLASSIC Antigona Rose 0,75l

Vino Stobi CLASSIC Antigona Rose 0,75l

Šifra:ST018
Zemlja porekla: Makedonija
Stilovi / Vrsta: Rose vino
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 12%
Sadržaj: 750ml
Pakovanje: 6 x 0.75L
Proizvođač: Stobi Vinarija
Sastojci:

Cabernet Saugvinon, Merlot i Syrah

Cena po komadu Komad:
375,00 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Vino STOBI Antigona Rose – Kvalitetno polu suvo rose vino sa geografskim poreklom – Tikveško vinogorje. Vino je dobijeno belom tehnologijom od sorti Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah kratkom maceracijom. Navedena kombinacija francuskih sorti gajenih na Tikveškom teroaru ovom Rose-u daju nesvakidašnji balans ukusa i aroma, netipičnih za balkanska Roze vina. Služi se u svakoj prilici, a posebno kao desert sa slatkišima I voćem, naročito se pije i prija u letnjim mesecima sobzirom da je vrlo prijatnog i osvežavajućeg ukusa. Berba iz sopstvenih plantaža.

Tip vina: Polu - suvo rose vino, vino sa geografskim poreklom ( VKP )
Izgled: Atraktivna roze nijansa
Miris: Na nosu suve šljive i aromatično crveno voće
Ukus: Prijatna aroma suvih plodova, šljive I sitnog crvenog voća, harmoničan I dugotrajan ukus sa blago slatkastim tonovima pri samom kraju.

 

 

 

STOBI VINARIJA

Vinarija Stobi smeštena je između večnog Sunca i nepreglednih sadnica vinove loze, 80 kilometara od Skoplja u srcu Tikveškog vinskog regiona koji je ujedno i najznačajniji vinski region u Makedoniji gde se od 2009 godine, uzdiže Vinarija Stobi u modernom zdanju, urbanom arhitektonskom čudu, svetski poznatog arhitekte Le Corbusieri. Vinarija jе smeštena u neposrednoj blizini arheološkog lokaliteta STOBI po kome nosi naziv i na čijim mozaicima možete videti dominantan motiv pauna koji predstavlja lepotu, bogatstvo i prosperitet, pa je samim tim postao i logo Stobi vinarije!