Hubert rakija od jabuke proizvodi se isključivo od pažljivo biranih pet sorti jabuka. U procesu proizvodnje koristi se isceđen sok jabuke, koji fermentacijom pod kontrolisanim uslovima prerasta u jabukovo vino. Ovo vino se potom dvostruko destiliše u tradicionalnim bakarnim kazanima, čime se dobija rakija vrhunskog kvaliteta.Nakon destilacije, rakija odležava najmanje tri godine u hrastovim buradima, gde razvija svoju prepoznatljivu ćilibarnu boju, miris zrele jabuke obogaćen blagim notama vanile i hrasta, kao i pun, harmoničan i izbalansiran ukus. Pitka i plemenitog ukusa, dama među voćnim rakijama.
Hubert rakija od jabuke je tokom godina osvojila brojne nagrade na domaćim i međunarodnim festivalima
Zlatna medalja – Žestival Užice, 2019.
Zlatna medalja – Žestival Užice, 2018. Velika zlatna medalja i titula pobednika sajma – Spirit Fest Sarajevo, 2018.
Velika zlatna medalja – Žestival Užice, 2017.Zlatna medalja – Festival srpske rakije, 2017.
Zlatna medalja – Spirit Fest Sarajevo, 2014. Zlatna medalja – Zlatni destilat Dunava, Češka, 2013.
Zlatna medalja – Novosadski sajam, 2011.Zlatna medalja – Rakija Fest, 2010.
 |
Izgled: |
Ćilibarna boja |
 |
Miris: |
Miris zrele jabuke,sa blagim nagoveštajem vanile i hrasta |
 |
Ukus: |
Rakija Hubert Jabuka ima pun i izbalansiran ukus zrelih jabuka, obogaćen notama vanile, hrasta, dima i blagim začinskim završetkom |
 |
Nacin serviranja: |
Preporučuje se kao digestiv, najbolje servirana na temperaturi od 16–18°C. |