Perun votka 1L

Perun votka 1L

Šifra:GP005
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Votka
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 1l
Proizvođač: Perun Destilerija
Sastojci:

 Votka

Cena po komadu Komad:
1.160,99 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Udruženje američkih bartendera - Perun votku je proglasilo za drugu najbolju votku u SAD-a za 2019. godinu.

Destilerija Perun veliku pažnju pridaje proizvodnji votke. Kako bi osigurali izuzetnu čistoću votke vrši se 3x3 destilacija iz šećerne repe u bakarnim kazanima. Poznato je da je to proces iz koga se dobija najkvalitetnija votka ili votka ekstra klase.

Visok standard proizvodnje i briga o svakom detalju omogućili su nam da proizvedemo luksuznu, ručno izrađenu votku koju odlikuje čist i kremast ukus.

Perun votka zbog svoje savršene teksture i čistine se može servirati sama sa ledom ili kao sastojak brojnih koktela.

 

Stil:  Votka
Izgled:  Kristalno bistra
Miris:  Neutralan
Ukus:  Neutralan
Nacin serviranja:  Aperitiv, sastojak koktela

 

 

 

 

PERUN DESTILERIJA

Vrhunska rakija – u svim detaljima dovedena do savršenstva Recept za Perun rakiju oduvek je bio deo porodice. Svake jeseni tradicionalna mudrost i strast prema ovom snažnom, ali elegantnom piću okupljala je porodicu na valovitoj obali Dunava, tokom jesenjeg pečenja rakije. Čuvanje tradicije porodičnog zanata pečenja prvoklasne rakije od početka je organizovano oko cilja da posebno gajeno voće dovede do posebnog ukusa. Destilerija Perun koristi nakvalitetniju modernu tehnologiju koja rakiji obezbedjuje najviši standard. Mudrost tradicije udružena je sa savremenim znanjem i naprednom tehnologijom. Kao rezultat dobijeno je sofisticirano, ali snažno piće. Rešenost i usmerenost ne poznaje granice, te se danas Perun rakije toče širom sveta, tako da, kada se nadjete u jednom od najboljih barova po Forbsovoj listi 2015 - Employees Only u Njujorku, naručite čašicu Peruna, neće biti jedina. Kvalitet Perun - rakije počinje od voća U destileriji Perun sve pocinje sa voćem. Perun-rakija koristi najbolje domace voce i to se oseti u aromi rakije: snaga zemlje, brzina vetra, neuhvatljivost vode i energija svetlosti. Voće je pretočeno u flašu bez pravljenja kompromisa. Savršen plod, savršena tehnologija proizvodnje, savršena rakija. I sve je jednostavno, i lako. Perun pravi posebnu rakiju od posebno odabranog voća!