Perun Rakija Dunja Hrast 0,7l

Perun Rakija Dunja Hrast 0,7l

Šifra:GP008
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Rakija
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 40%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Perun Destilerija
Sastojci:

 Dunja

Cena po komadu Komad:
1.912,75 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Perun Dunja - Hrast je pored brojnih domaćih nagrada i priznanja dobitnik Zlatne medalje na najprestižnijem svetskom takmičenju u oblasti alkoholnih pića - International Wine and Spirit Competition. 

Rakija opojnog mirisa, dominira tipičan i intenzivan voćni ukus leskovačke dunje sa dobro izbalansiranim svežim citrusnim notama i blagim nagoveštajem oraha. Zaokružena laganim ukusom vanile i karamele kao rezultat sazrevanja u hrastovim burićima.

Za ovu vrstu rakije koristimo zrele, zdrave I aromatične plodove čuvene i najkvalitetnije sorte ovog voća, poznate kao „Leskovčka dunja“. Nju odlikuje specifična aroma za čiji su nastanak zaslužna sunčana leta juga Srbije.

 

Stil:  Rakija od Dunje odležale u hrastu
Izgled:  Zlatno-žute boje
Miris:  Opojan miris dunje
Ukus:  Intenzivan voćni ukus dunje izbalansiran laganim ukusom vanile i karam
Nacin serviranja:  Kao aperitiv

 

 

 

 

PERUN DESTILERIJA

Vrhunska rakija – u svim detaljima dovedena do savršenstva Recept za Perun rakiju oduvek je bio deo porodice. Svake jeseni tradicionalna mudrost i strast prema ovom snažnom, ali elegantnom piću okupljala je porodicu na valovitoj obali Dunava, tokom jesenjeg pečenja rakije. Čuvanje tradicije porodičnog zanata pečenja prvoklasne rakije od početka je organizovano oko cilja da posebno gajeno voće dovede do posebnog ukusa. Destilerija Perun koristi nakvalitetniju modernu tehnologiju koja rakiji obezbedjuje najviši standard. Mudrost tradicije udružena je sa savremenim znanjem i naprednom tehnologijom. Kao rezultat dobijeno je sofisticirano, ali snažno piće. Rešenost i usmerenost ne poznaje granice, te se danas Perun rakije toče širom sveta, tako da, kada se nadjete u jednom od najboljih barova po Forbsovoj listi 2015 - Employees Only u Njujorku, naručite čašicu Peruna, neće biti jedina. Kvalitet Perun - rakije počinje od voća U destileriji Perun sve pocinje sa voćem. Perun-rakija koristi najbolje domace voce i to se oseti u aromi rakije: snaga zemlje, brzina vetra, neuhvatljivost vode i energija svetlosti. Voće je pretočeno u flašu bez pravljenja kompromisa. Savršen plod, savršena tehnologija proizvodnje, savršena rakija. I sve je jednostavno, i lako. Perun pravi posebnu rakiju od posebno odabranog voća!