Liker Amaro Montenegro

Liker Amaro Montenegro

Šifra:EL005
Zemlja porekla: Italija
Stilovi / Vrsta: Liker
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 23%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Montenegro S.r.l.
Sastojci:

 Liker

Cena po komadu Komad:
2.148,82 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

Amaro Montenegro je tradicionalni amaro liker destilovan u Bolonji, u Italiji. Napravljen je upotrebom preko 40 biljaka i flaširan sa 23% alkohola. Amaro je prvi naravio Stanislao Cobianchi na kraju 19. veka, dok je ime dobio po princezi Eleni od Montenegra. Popularniji kao ’liker-posle-kafe’ ("ammazzacaffè" na italijanskom). Liker Amaro Montenegro ima čist ukus zahvaljujući svojoj punoj aromi, ali takođe može osvojiti simpatije u koktelima i dugim pićima, na primer u toniku ili soku od pomorandže. Spada u vrstu aromatičnih biljnih likera, sa slatkom suptilnom notom limuna i delikatnom gorkom notom. Osim toga, Amaro Montenegro ima prilično dobar ukus kada se zagreje pogotovo u hladnim danima. Ljubitelji pravog italijanskog načina života vole ga kao digestiv, sa sodom ili u mnogim drugim varijacijama.

 

Stil: Liker od bilja
Izgled: Boja tamnijeg ćilibara
Miris: Blagi biljni miris pomorandžine kore, svežeg korijandera, crvene trešnje, pekoe čaja i krastavca
Ukus: Sladak osećaj na nepcu u prvom trenutku, nakon čega se pretvara u srednje gorak i biljni; nakon toga blaga slatkoća kore mandarine    
Način serviranja: Konzumirajte ga čistog ili kao deo savršenog „Monte Tonica“.

 

 

 

 

 

 

MONTENEGRO S.R.L.

Biter, Brendi i Liker su najpoznatiji proizvodi kompanije Montenegro S.R.L. Proizvode možete pronaći na našem sajtu i poručiti po veoma povoljnim cenama. Čekamo vas.