Koktel Margarita flaša 0,33l

Koktel Margarita flaša 0,33l

Šifra:A137565
Zemlja porekla: Estonija
Stilovi / Vrsta: Koktel
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 4.7%
Aroma: Sa ukusom lubenice ruma i limete
Sadržaj: 330ml
Pakovanje: 24 x 0.33L Flaša
Proizvođač: A. Le Coq
Sastojci:

Voda, glukozni sirup, voćno vino od jabuka, šećer, sok od jabuka, ugljen dioksid 0,5% regulator kiselosti: limunska kiselina, šargarepa, šafran, mešavina ukusa aroma lubenice, ruma i limete stabilizatori: E414, E445; konzervansi: kalijum sorbat,

Cena po komadu Komad:
153,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
3.672,00 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

 

Ukus lubenice daje ovom koktelu ugodan, egzotičan i voćni ukus. Margarita se pije u svim prilikama. Paše uz svaku kućnu proslavu, žurku ili novogodišnji doček !!!

 

 

Stil: Koktel 
Ukus: Lubenice ruma i limete.

 

 

 

KOKTELI A.LE COQ

A. Le Coq je najstariji i najveći proizvođač pića u Estoniji. Portfolio proizvoda uključuje 11 različitih grupa proizvoda. Preduzece je posvećeno očuvanju i razvoju dobrih pića u Estoniji vrednujući stare proizvodne tradicije.A. Le Coq drži vodeću poziciju na tržištu estonskog pića u kategorijama pivo, sok i drugih pića kao i eksapnzija u proizvodnji vode, bezalkoholnih pića i jabukovača.A.Le Coq je dodeljen naslov najkonkurentnije kompanije estonske prehrambene industrije sedam godina za redom, što je rezultat stalne prednosti kvaliteta proizvoda i razvoja proizvoda. Kompanija je uložila 73 miliona eura u proizvodnju i razvoj proizvoda, jedna od najvažnijih kompanija modernih industrija pića u baltičkim zemljama.