Džin Roby Marton Premium

Džin Roby Marton Premium

Šifra:MRTEX
Zemlja porekla: Italija
Stilovi / Vrsta: Džin
Ambalaža: Flaša
Alkohol: 47%
Sadržaj: 700ml
Proizvođač: Roby Marton
Sastojci:

Džin

Cena po komadu Komad:
6.002,45 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

 

Destilerija Original Marton, osnovana je u Italiji u Trevisu (Venetu). Roby Marton je rano razvio svoju ljubav prema vrhunskim žestokim pićima. Posle dugog pretraživanja, naišao je na recept za džin baziran na bilju iz okolnog regiona i danas se ova ideja razvila u malu, ali vrlo uspešnu proizvodnu liniju. Roby Marton Premium džin je dostupan samo na odabranim tržištima, s obzirom da je njegova proizvodnja ograničena. Ovaj neobičan Roby Marton Premium džin je destilat najfinijih žitarica iz Italije. Ali posebnost koja se ogleda u ukusu je i izbor bilja. Čisti Roby Marton džin ima intenzivne note likoriša. Na listi bilja se nalaze i citrusi, cimet, anis, đumbir, ružičasti biber, ren i karanfilić. Ovo je džin koji je pravljen za čisto uživanje.

 

Stil:  Dry Džin
Bilje:  Kleka, karanfil, rasa biber, kora od limuna, ren, likoriš, seme od anisa
Izgled:  Svetlo žute boje
Miris:  Klasična nota kleke i likoriše sa nijansama cimeta
Ukus:  Širok spektar aroma, koji se kreću od citrusnih plodova likoriša. Takođe se prepoznaje i narandža i đumbir.   Vrlo  mekan, ali prepoznatljiv završetak ostavlja jak utisak
Način serviranja:  Servira se uz Tonic Water  1724, sa kockicama leda, štapić likoriša, đumbir, parče narandže i ružičasti biber.

 

 

 

ROBY MARTON