Dezinfik Asepsol 1% 250ml

Dezinfik Asepsol 1% 250ml

Šifra:DEZ012
Zemlja porekla: Srbija
Stilovi / Vrsta: Asepsol
Alkohol: 1%
Sadržaj: 250ml
Sastojci:

 Alkil (C12-16) dimetilbenzil amonijum hlorid (ADBAC/BKC (C12-C16)) (CAS broj: 68424-85-1, EC broj: 270-325-2) 1,0 %.

 

AKCIJA VAŽI OD 06.03.2023. DO ISTEKA ZALIHA 

Cena po komadu Komad:
43,00 RSD 146,40 RSD
sa uključenim PDV-om
Broj komada
+
-

 

Asepsol je gotov radni rastvor za dezinfekciju i pranje podova, radnih površina, predmeta i opreme. Koristi se i za opštu upotrebu kod dezinfekcije ruku i površina u domaćinstvima.

Asepsol je jako sredstvo iz amonijumske baze. Svoju primenu je našao u širokom spektru ustanova, a najzastupljeniji je u zdravstvu, te se koristi za dezinfekciju instrumenata, pripremu ruku hirurga i dezinfekciju operacionong polja.

Pored toga, u stalnoj upotrebi je i u veterinarskim ambulantama, vrtićima, školama, sportskim dvoranama, teretanama, sredstvima javnog prevoza, u objektima za čuvanje stoke i živine, mlekarstvu, mesnoj, prehrambenoj industriji, industriji pića, hotelima, restoranima i pekarama, kao i u svim objektima koji su obavezni da primenjuju Pravilnik o uslovima higijene hrane, dobre higijenske prakse i primenu postupaka koji se zasnivaju na principima analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka HACCP-a.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

AHS ADVANCED HEALTH SOLUTIONS

Advanced Health Solutions je nastao sa idejom da se na jednom mestu ponude najkvalitetniji proizvodi za dezinfekciju, zaštitu i dekontaminaciju. Proizvodi su namenjeni kako za upotrebu u zdravstvenim ustanovima i laboratorijama, tako i u firmama, proizvodnim pogonima, ugostiteljskim objektima i domovima. Usled rastućih izazova okruženja, zagađenosti i virusa, poseban naglasak se stavlja na ličnu zaštitu.