Fiji voda 0,5l

Fiji voda 0,5l

Šifra:FW050
Zemlja porekla: Fiji
Stilovi / Vrsta: Voda
Ambalaža: Flaša
Sadržaj: 0.5L
Pakovanje: 24 X 0.5L
Regija: Fiji island
Sastojci:

Bikarbonat: 150mg/l, Kalcijum: 19mg/l, Hlorid: 9 mg/l, Fluorid: 0.24mg/l, Magnezijum: 15mg/l, Natrijum: 18mg/l, Silicijum: 95mg/l,  Sulfati: 1.7 mg/l

Ukupna rastvorena čvrsta supstanca: 210mg/l

Ukupna alkalnost: 130mg/l

Providnost: 280umho / cm

PH: 7.9

Tvrdoća 5.98 dH

Cena po komadu Komad:
199,00 RSD
Cena za pakovanje Pakovanje:
4.776,00 RSD
(za 24 komada)
sa uključenim PDV-om
*Artikal se isporučuje u pakovanju!
Broj komada
+
-

Fiji Voda – Voda zdravlja i lepote

Ako ste se pitali koji ukus ova posebna voda ima, otvorite flašu vode Fiji i saznacete! Fiji voda kao kultni proizvod se smatra jednim od najčistijih izvorskih voda na svetu!

 

Šta je to što Fiji vodu čini posebnom ?

Holivudske zvezde je prosto vole: Jackson, Mariah Carey, Beyonce - zaklinju se da je najčistija voda na svetu. Nedirnuta priroda i artezijski izvor - to je Fiji Voda. Potiče iz Viti Levu, jednog od ostrva Fidži. U udaljenoj planinskoj oblasti, bez uticaja civilizacije i pod slojem lave, nalazi se ogroman artezijski podzemni vodeni rezervoar. Odatle dolazi vrhunska voda. Prljavština nema šanse da prođe deblji sloj vulkanskog kamena. Dakle, voda u Fidžiju ostaje neverovatno čista i ima visok sadržaj silicija. Zahvaljujući posebnom procesu punjenja, Fiji voda prvi dodir sa atmosferom ima jedino kada se flaša otvori.

 

Fiji voda te čini lepim! 

Neuporedivi ukus ove prirodne mineralne vode rezultat je njenog specijalnog sastava. Ova voda je posebno zdrava i zbog toga vas čini lepim. Visok sadržaj silicijuma je znak ove premium vode. Pošto silicijum ima pozitivan efekat na kožu i kosu, nije iznenađujuće što je ova premium voda veoma popularna među holivudskim zvezdama – pa se ova voda može videti i u holivudskim filmovima. Takođe se preporučuje posebno za dijete – uz nju organizam lakše preradjuje i troši masti i vitamine iz naše hrane. Voda se takođe preporučuje za pripremu hrane za bebe jer se smatra posebno blagom i ne opterećuje osetljive bubrege novorođenčadi. Nutritivna osnova ove vode su organski i neorganski minerali (mikronutrijenti) u rastvorenom obliku - kao što su kalcijum, magnezijum, natrijum, silicijum, kalijum i sl. Međutim, procenat i sastav ovih sastojaka u mineralnoj vodi je veoma različit - mineralna voda sa ostrva na Fidžiju ima veoma mali procenat ovih supstanci u poređenju sa drugim luksuznim vodama na svetu. Njegova niska osmotska koncentracija (molarna koncentracija osmotskih čestica) je slična onoj u destilovanoj vodi. Fiji voda sadrži - 17 mg kalcijuma - 18 mg natrijuma - 13 mg magnezijuma - 85 mg silicijum dioksida po litru. Skoro je bez natrijuma i ima pH od 7,7. Pošto je voda flaširana direktno iz izvora, prema kompaniji Fiji Water Company, nema aditiva kao što je veštački dodat CO2. Najvažniji elementi u vodi su kalcijum, magnezijum i natrijum. Fiji ima beskrajno mekani i baršunasti ukus zbog svojih specijalnih sastojaka

FIJI WATER LTD

Kompanija Fiji Voda je osnovana 1996. godine sa željom da podeli visokokvalitetnu vodu sa svetom. Danas je dostupna u vodećim hotelima, finim restoranima i maloprodajnim lokacijama. FIJI Voda je dugo vremena jedan od vodećih izvoznih proizvoda ostrva Fidži i broj 1 po broju izvezenih flaša vode u SAD. Uživa veliku popularnost u preko 60 zemalja širom sveta. FIJI Voda obavezuje na odgovorno ponašanje i stvara prilike za promene na bolje - ulaganje u svoju zajednicu, unapređenje životne sredine i fokusiranje na svoje partnere kako bi se omogućile pozitivne promene. Fiji Fond za vodu FIJI FOND, osnovan je 2007. godine od strane vlasnika, zaposlenih i podružnica kompanije FIJI Vater. FIJI fondacija je jedna od najvećih filantropskih organizacija u Fidžiju, usredsređujući se na napore i investicije u tri prioritetne oblasti razvoja: (1) pristup čistoj vodi za zajednice na selu; (2) izgradnja obrazovnih ustanova i infrastruktura za decu i odrasle; i (3) pristup zdravstvenim uslugama za siromašne zajednice. Osim toga, Fondacija pruža i pomoć u nesreći u poplavama i olujama koje često pogađaju ostrva. Do danas je Fondacija finansirala projekte koji uključuju stotine hiljada ljudi na Fidži ostrvima.